Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: F: Pays-de-la-Loire: Vendee: La Trance-sur-Mer: camping du Jard ****  (gelezen 2061 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

KenJo

  • Klap gek
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 2.346
F: Pays-de-la-Loire: Vendee: La Trance-sur-Mer: camping du Jard ****
« Gepost op: juli 31, 2015, 11:20:22 am »

Dit jaar hebben 5 dagen op deze camping gestaan en samengevat was dat meer dan genoeg. Niet dat het een verschrikkelijke camping is, we hebben het immers 5 dagen volgehouden maar goed is de camping ook absoluut niet.

Brood is ruimschoots zonder bestelling verkrijgbaar in een winkeltje van de camping. Een supermarktje is er ook en het afhaalrestaurantje (pizza en patat) is in orde met fatsoenlijke prijzen. Een pizza kost ongeveer 8 euro.

Het sanitair is in ruime mate aanwezig én is schoon.

Het zwembad is heerlijk maar erg druk, een ligbedje kan je alleen bemachtigen als je vroeg in het zwembad ligt.

Al met al dus eigenlijk nog niks om je zorgen over te maken, totdat je buiten de tent komt en te maken krijgt met het volk dat de camping bezoekt. Het gros is Frans, daarna Engelsen en de hekkensluiters zijn Duits en Nederlands met een verdwaalde Belg. En die Fransen komen je na twee dagen de keel uit! Ze houden nergens rekening mee: ze rijden hard over de camping, ook als jij lekker buiten zit te eten. Stof op je eten verteer je ook hebben we gemerkt  :# Een BBQ aansteken doe je het liefst met zoveel mogelijk rook, fietsen zo hard mogelijk in een poging zoveel mogelijk kinderen te raken, en zwemmen doe je niet, springen en zo hard mogelijk om daarbij ook zoveel mogelijk geluid te produceren is dé uitdaging.

Voor een beetje ontspanning zijn we gaan midgetgolfen. Dat kost wel getelt 50 euro cent per persoon. We waren verbaasd zowel over de prijs als over de baan, want het was meer hindernisgolf dan midgetgolf. Geen van de banen was glad en heel, zelfs soms zo erg dat je de banen bijna naar eigen inzicht kon indelen  ::)

Het gros van het al eerder omschreven campingvolk zit trouwens in huurhuisjes of -tenten, een enkeling in een meegebrachte caravan/ tent of klapper.

Wifi is er wel, die doet het ook en is gratis. Helaas kan je er niks mee, want een beetje pagina laden kost ongeveer een nacht en om die nou door te brengen op de stoep bij de receptie  :(  Email en What'sapp lukt gelukkig nog wel en dat is dus ook de enige optie die je hebt.

    * Vriendelijkheid personeel: 7
    * Sanitair: 7
    * Schoonheid van de camping zelf: 6
    * Animatie team: onbekend
    * Voorzieningen: 7
    * Eet gelegenheden op de camping: 7



adres: 123 Boulevard Mal. de Lattre de Tassigny
website: http://campingdujard.fr/
« Laatst bewerkt op: januari 24, 2016, 11:28:23 am door KenJo »
Gelogd
klapband, klapdeur, klaplopen, klapmuts, klaproos, klapschaats, klapwiek, klapzoen, klapstuk, klapstoel, achterklap, handjeklap

we klappen wat af!

Cadillacfreak

  • Klap nerd
  • ***
  • Offline Offline
  • Berichten: 407
  • Merk Vouwwagen: 2010 Aart Kok Kavango
Re: F: Pays-de-la-Loire: Vendee: La Trance-sur-Mer: camping du Jard
« Reactie #1 Gepost op: juli 31, 2015, 06:34:32 pm »

Ik vind je cijfers nog mild als ik je recensie lees, haha.
Gelogd

KenJo

  • Klap gek
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 2.346
Re: F: Pays-de-la-Loire: Vendee: La Trance-sur-Mer: camping du Jard
« Reactie #2 Gepost op: juli 31, 2015, 06:46:17 pm »

Ben ik met je eens hoor, maar de goede pizza's en het gemak van de bakker maakt de beroerde wifi weer goed en het schone sainitair maakt de ellendige midgetgolfbaan goed. En omdat de camping niks kan doen aan het publiek dat er komt, is het cijfer inderdaad mild. Maar  de tekst is duidelijk genoeg volgens mij  :P
Gelogd
klapband, klapdeur, klaplopen, klapmuts, klaproos, klapschaats, klapwiek, klapzoen, klapstuk, klapstoel, achterklap, handjeklap

we klappen wat af!
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal