Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:

* Voorjaars-Klapweekend


Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: (Roadmaster)De roadmaster al 55 jaar een begrip in vouwwagenland.  (gelezen 3125 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Alex

  • Klapgek
  • Adminiklaptor
  • Klap gek
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 14.174
  • Merk Vouwwagen: Holtkamper Aero Wind®Force 2020
    • Fortuin
(Roadmaster)De roadmaster al 55 jaar een begrip in vouwwagenland.
« Gepost op: maart 23, 2015, 05:03:06 pm »


Van hun eigen site.
Roadmaster is Jarig al  55 Jaar  de Nederlandse top Vouwwagen uit Goirle.

Roadmaster de enige Familie vouwwagen met VAST AFSLUITBAAR DEKSEL MET IMPERIAAL te gebruiken door 2 tot 8 personen. Door deze vaste deksel heeft de wagen het voordeel dat deze ook s’Winters 100% afgesloten is dus geen last van ongedierte in de wagen. Tevens voorzien van slaapplaatsen van 210 cm lengte dus ook door de “langere”mensen te gebruiken. ook kan de imperiaal voorzien worden van door-trekkers en hoofdsteunen waardoor er makkelijk 1 tot 6 fietssteunen op geplaatst kunnen worden. Het grote voordeel is dat deze fietssteunen tijdens overnachten en vast kamp gewoon op de deksel kunnen blijven zitten. Hierdoor bent u veel sneller met opzetten.

Door het “eigen gebruik”en goed luisteren naar cliënten heeft Roadmaster anno nu het predicaat een van de beste vouwwagens van Europa te zijn.

Door de uitgekiende systemen kunt u Roadmaster in diverse opstellingen gebruiken. Voor 1 overnachting zet u alleen de wagentent op of met 80 cm vaste luifel,bij een korte vakantie kunt u aan de de 80 cm vaste luifel  een extra  luifel ritsen,of voor vastkamp een voortent en luifel. Voor de extra grote gezinnen kan de voortent ruimte zelfs vergroot worden door tussen-tent(en) erbij te plaatsen. Dus ook bij minder weer heeft u zo voldoende bewegings- ruimte in de vouwwagen en kan de wagen overal gebruikt worden van Nederland tot Afrika toe. Door de uitgekiende constructie kan dit door 1 persoon gedaan worden en in een snelle tijd. Voor overnachtingen ongeveer 5 minuten compleet met voortent en luifel in een 30 minuten.( alle stokken voortent en luifel zelfde lengte maat) dus u hoeft niet te zoeken of nummeren.

In de praktijk blijkt dat de wagenbak alleen gebruikt wordt voor slapen en verkleden dus hebben wij de banken uit de wagen gehaald. Hierdoor ontstaat een zee aan bagageruimte en kunt u zelfs een campingbed over dwars in de wagenbak plaatsen zonder dat u zelf ruimte inlevert om u zelf te verkleden.Deze bagagecapaciteit is te gebruiken doordat wij een oerdegelijk geremd onderstel monteren met extra grote wielen van 155 x 13 inch. Het draagvermogen bedraagt standaard ( eigen gewicht met bagage ) 750 kg, Dus door nagenoeg alle auto’s te trekken. Wilt u meer meenemen dan is er zelfs de mogelijkheid om een versie van Roadmaster te verkrijgen met een draag vermogen van 850 kg of zelfs 1000 kg.Deze uitvoeringen worden dan met eigen kenteken geleverd. Hierdoor kan het bagage gewicht vergroot worden tot maar liefst 400 kg. Alle Roadmasters zijn ook voorzien van een officiële RDW type goedkeuring.

Standaard is de wagen te gebruiken door 2/4 personen maar door uitbreiding van 1 of 2 ondertenten kan dit oplopen tot 8 personen. De ondertenten zijn speciaal gemaakt om hier een 2 persoons lucht matras in te leggen.Roadmaster is in diverse uitvoeringen en kleuren te leveren want u moet zich thuis voelen als u op vakantie bent.

Onze kwaliteit spreekt voor zich. Roadmaster is namelijk de enige vouwwagen uitgevoerd in het eco vlamvertragend tentdoek van maar liefst 320 gram m2. Hierdoor mag u zelfs bij regen aan de tent komen dus u hoeft zich niet druk te maken over de kinderen. ook zijn er diverse kleurstellingen.

Alle wagens worden standaard geleverd met een luxe afneembare bermkeuken die voorzien is van een 3 pits gascomfoor en wasbak,ook een bestekbak is niet vergeten en de overige ruimte kunt u benutten voor potten,panne, gasfles etc.etc. ook is het mogelijk om een 12 volts kraan te installeren.
« Laatst bewerkt op: maart 23, 2015, 05:05:05 pm door Alex »
Gelogd
Het is zonder  toestemming van de beheerder van dit forum niet toegestaan, informatie, foto's, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden op enigerlei wijze te verspreiden
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal