Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:

* Voorjaars-Klapweekend


Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: (CampWerk)Campwerk komt naar Nederland  (gelezen 3084 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Alex

  • Klapgek
  • Adminiklaptor
  • Klap gek
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 14.253
  • Merk Vouwwagen: Holtkamper Aero Wind®Force 2020
    • Fortuin
(CampWerk)Campwerk komt naar Nederland
« Gepost op: december 30, 2015, 08:54:57 am »


Vanaf januari 2016 breidt het jonge Duitse bedrijf Campwerk haar activiteiten uit naar Nederland. Campwerk bouwt kwalitatief hoogwaardige tenttrailers en daktenten die zijn ontwikkeld met het oog op de praktijk en met een stoer karakter.
Campwerk: Nederland is tenttrailerland

Het model tenttrailer dat Campwerk vanuit haar standplaats Mülheim produceert, is gebaseerd op de Australische tenttrailers die ook in Europa steeds populairder worden. Met haar tenttrailers realiseerde Campwerk de laatste 3 jaar al een snelle groei in Duitsland. Campwerk is nu klaar voor uitbreiding naar Nederland. Eigenaar Michael Krämer (32) is zeer enthousiast over deze stap: “Wij zien Nederland als een écht tenttrailerland, waarbij de klant zeer kritisch en veeleisend zal zijn. Maar wij vertrouwen op onze Duitse kwaliteit, het nauwe contact met onze klanten en de ervaring die we de laatste jaren in Duitsland hebben opgedaan. Op basis daarvan zijn we zeker dat onze trailers ook succes zullen hebben bij onze westerburen.”

CAMPWERK Offroad tenttrailer ingeklapt
Het buitenleven eenvoudiger maken

De trailers van Campwerk kenmerken zich door een aantal dingen. Zo is het uitgangspunt van de bouwer om het ‘buitenleven eenvoudiger te maken’. De tenten zijn dan ook in een oogwenk opgezet, door eenvoudigweg de rits van de sterke en weerbestendige PVC afdekking open te ritsen en door aan het tentdoek te trekken. De tent ontvouwt zich dan snel in de juiste vorm. Tijdens de reis ligt de tent op de aanhanger, waardoor in de aanhanger ruimte genoeg overblijft om de bagage mee te nemen. Overigens is hierdoor de aanhanger zonder tent ook gewoon als transportaanhanger te gebruiken, buiten het kampeerseizoen om. Het doek dat wordt gebruikt is zogenoemd Australisch canvas, een zware kwaliteit (450g) vezel dat de voordelen van een natuurproduct als katoen verbindt met een high-tech materiaal als polyester. Het resultaat is een sterke, ademende stof dat zorgt voor een aangenaam klimaat, grote vormvastheid en dat extra is versterkt tegen scheuren.
Economy, Family, Adventure daktent

De tenttrailers van Campwerk zijn er 2 modellen verkrijgbaar. De Economy is de kleinste oplossing met een reusachtig bed van 210 x 175 x 10 cm. De Family is in verschillende delen op te delen. En wanneer de familie groeit, groeit de tent mee, tot wel 23 m2 leefoppervlak. Beide tenten zijn te verkrijgen op zowel een onroad als een stoer offroad onderstel. Vooral met de offroad versie verwacht het bedrijf het in Nederland goed te gaan doen.

Daarnaast biedt Campwerk De Adventure daktent. Deze daktent (éen van de weinige die niet in het groen of een zandkleur wordt geleverd) wordt op de dakrailing bevestigd en kan in enkele seconden aan de zijkant van de auto worden neergeklapt, zodat hier een afgesloten ruimte ontstaat. Door de geïntegreerde kuip en afsluitbare zijkanten, blijven vocht en slecht weer daar waar het hoort: ver weg buiten.

Campwerk

 

Campwerk zal in Nederland voor het eerst te zien zijn tijdens de Caravana van 21 t/m 26 januari te Leeuwarden en is te vinden in de Saksenhal op stand 3055. Meer informatie kun je vinden op www.campwerk.nl. In het voorjaar van 2016 zal een fysieke vestiging in Nederland worden geopend, waar alle producten van Campwerk zullen worden getoond.

http://www.campingtrend.nl/campwerk-komt-naar-nederland/
Gelogd
Het is zonder  toestemming van de beheerder van dit forum niet toegestaan, informatie, foto's, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden op enigerlei wijze te verspreiden
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal