Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:

* Voorjaars-Klapweekend


Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: (Zambezi)Nu officieel gelanceerd Zambezi River Lodge  (gelezen 3533 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Alex

  • Klapgek
  • Adminiklaptor
  • Klap gek
  • *****
  • Online Online
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 14.173
  • Merk Vouwwagen: Holtkamper Aero Wind®Force 2020
    • Fortuin
(Zambezi)Nu officieel gelanceerd Zambezi River Lodge
« Gepost op: oktober 10, 2014, 09:03:01 am »


Nu officieel gelanceerd  de Zambezi River Lodge voortaan ook als hardtop!

Best of both worlds
De legendarische Zambezi met vast deksel van composiet materiaal en het succesmodel River Lodge met soft top hebben allebei voordelen die ongeëvenaard zijn. Het vaste deksel maakt trekkend kamperen super makkelijk omdat je geen haring nodig hebt en altijd droge voeten houdt. De River Lodge opent naar de zijkant, waardoor meteen een heel grote leefruimte ontstaat.

Aart Kok introduceert nu een Zambezi River Lodge hardtop, waarin beide eigenschappen verenigd zijn.

Het oog wil ook wat
Omdat deze nieuwste Zambezi voor de meest verwende kampeerder bedoeld is, is aan de uiterlijke kenmerken geen enkele concessie gedaan. Zo zijn alle wagens uit deze lijn standaard voorzien van duo colour body, zwarte spatborden en roofrails en 15” lichtmetalen wielen in black. De eerste wagens die van de band rollen zijn zelfs Off Road uitvoeringen met een speciale AL-KO as en waterdichte lagers.

Introductie
Op 4 en 5 oktober laten we de dichte wagen al zien op het Köld Event bij Svala auto in Haarlem (www.svala-event.nl). Voor de absolute primeur-liefhebbers is daar behalve de nieuwste Zambezi nog veel meer te zien op het gebied van outdoor, travel en lifestyle. Vanaf 13 oktober is de Zambezi River Lodge hardtop beschikbaar voor demonstratie en verkoop in de showrooms in Heemstede en Roden.

Exclusief
De First Edition van de nieuwe Zambezi bestaat uit slechts 10 stuks en is dus absoluut exclusief te noemen. De prijs van de Zambezi River Lodge hardtop begint bij € 13.995,-.

Aart Kok Adventure Tenttrailer Import BV
Cruquiusweg 29
NL-2102 LS Heemstede
Tel +13 23-5471774
info@aartkok.nl
www.aartkok.nl
Gelogd
Het is zonder  toestemming van de beheerder van dit forum niet toegestaan, informatie, foto's, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden op enigerlei wijze te verspreiden
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal