Vouwwagenclub.info

Kamperen => Recensies => Nederland => Topic gestart door: Daytona69 op augustus 07, 2014, 02:10:19 pm

Titel: NL: Gelderland: Epe: RCN Jagerstee
Bericht door: Daytona69 op augustus 07, 2014, 02:10:19 pm
Leuke camping , maar nooit meer. Ik zal het even uitleggen : Voor het animatie team zou ik met mijn dochtertje er zo weer heen gaan , maar zolang ze geen onderhoud aan de velden doen en elke plek een kuil is en je na elke hevige regenbui minimaal 5 cm water in je voortent hebt kunnen ze de velden die "Vogelbuurt" heten beter "Vijverbuurt"noemen. Tevens is het verwarmde buitenbad volgens mij alleen tot net boven het vriespunt verwarmd. Alle kinderen die langer dan half uurtje in het water waren kon je herkennen aan hun blauwe lippen en kippenvel, terwijl het 28 graden buiten was. Gelukkig hadden we leuke mede Kampeerders op het veld en dat maakte een hoop goed. Wel kan je in de omgeving leuke dingen doen en was de kinderentertainment op de camping top , zoals de Musical en kinderdisco. Als niet kerkelijk iemand was het wel even wennen op zondag de openlucht kerkdienst, maar iedereen zijn ding.
Titel: Re: NL: Gelderland: Epe: RCN Jagerstee
Bericht door: skidak op mei 16, 2021, 12:52:23 am
Hoewel we bijna 7 jaar verder zijn, is er op de Jagerstee niet veel veranderd ten opzichte van de review van Daytona69.
Ook rond onze plek (Wortelveld, met privé sanitair) ontstonden bij een regenbui diverse plassen op het veld en zorgde voor stromend water in de voortent.
Een hulpverzoek bij de receptie bleef onbeantwoord.
Het verwarmingselement van het zwembad was ook nog steeds (of alweer) kapot.

Verder, bij aankomst werd je niet persoonlijk welkom geheten. De sleutel van het privé sanitairhoek lag in dat hok, samen met de papieren.
Dit om contacten tussen klanten en personeel te beperken. Begrijpelijk vanwege Corona.
Alleen ging op 1 van de dagen een medewerker iedere kampeerder langs om te zeggen dat de auto niet naast het kampeermiddel mocht worden geparkeerd.
Dan heb je alsnog contact tussen klant en personeel...
En dat contact is negatief ("U mag niet....")
Als je de klanten gewoon bij aankomst opvangt en aangeeft dat de auto na uitladen weg moet ("Vergeet u na het opstellen niet om uw auto naar het parkeerterrein te brengen?"), dan heb je al hele andere beleving.

Tenslotte, veel regels, weinig tot geen handhaving.
Auto naast de vouwwagen? Dan wordt gezegd dat dit niet mag. Maar er waren geen consequenties voor degenen die de auto gewoon lieten staan.
Parkstilte na 23.00 uur? Vergeet het maar.

Echt, ook voor ons, eens maar nooit meer.....