Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: F: Drôme, Espenel, camping pont d'espenel  (gelezen 2634 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

muis

  • Gast
F: Drôme, Espenel, camping pont d'espenel
« Gepost op: augustus 24, 2015, 12:27:16 am »

De camping ligt direct aan de rivier de Drôme.  Op deze camping komen veel Nederlanders al meerdere jaren, dit geeft een bepaalde sfeer op de camping,  bv om 20.00 uur werd er door een aantal mensen hard 8 uur geroepen.  Geen idee waar het voor was. Een grote ons kent ons cultuur. Na een paar dagen vertrokken de meeste Nederlanders en kwamen er Fransen voor in de plaats.  Dit scheelde wel voor de sfeer :J

De camping heeft rond de 100 plaatsen die verschillen qua afmeting maar op zich zijn de plekken ruim. Er zijn een aantal plekken direct aan de rivier.  Wij hadden zo'n plek maar zaten dan wel wel ruim 3 meter erboven. 
Op de camping is een klein speeltuintje aan het begin. Verder op het terrein is een grote ruimte voor jeu de boules en een volleybal veld.

Aan het begin van de camping is ook een auberge, hier is ook de receptie van de camping.  Verder kun je daar broodjes bestellen,  een hapje eten of iets drinken op het terras. 

De rivier is echt geweldig,  de camping ligt in een kom die op het diepste gedeelte 2,5 meter is. Door dammetjes zijn er stroomversnellingen. Echt super.
Voor de rest is er op de camping zelf verder niet veel,  de omgeving is daarentegen geweldig mooi en ligt de camping op ong 15 minuten van Die.

Het sanitair is een verhaal apart,  dat is toch uit een tijdperk dat volgens mijn al lang voorbij is.

Voor de elektriciteit heb je een 'gewone ' stekker nodig en niet de blauwe CE stekker. De eigenaar komt zelf naar je plek om de boel aan te sluiten en de stop met het gewenste amperage. Omdat wij niet de juiste stekker hadden kregen we een adapter om te gebruiken.  De eigenaar is een vriendelijke kalme man.

    * Vriendelijkheid personeel: 8
    * Sanitair: 5
    * Schoonheid van de camping zelf: 7
    * Animatie team: nvt
    * ligging : 9
    * Eet gelegenheid op de camping : 8

http://www.camping-du-pont.fr/

Gelogd

Mieke

  • Gast
Re: F: Drôme, Espenel, camping pont d'espenel
« Reactie #1 Gepost op: augustus 24, 2015, 07:08:23 am »

Stond altijd al op ons lijstje maar nooit aangedurfd met de pubers. Lees wel dat je het sanitair maar een zus en zo geef, zet me weer aan het denken....
Misschien eens een huisje huren komend jaar :X
Gelogd

muis

  • Gast
Re: F: Drôme, Espenel, camping pont d'espenel
« Reactie #2 Gepost op: augustus 24, 2015, 07:41:41 am »

Het sanitair was echt oud,  2 gewone toiletten en een aantal hurk toiletten is soms wat weinig voor een hele camping.  Er is wel een gehandicapten sanitair met toilet en douche. Die werd ook gewoon gebruikt door iedereen. Onder de auberge was ook nog sanitair aanwezig maar daar ben ik verder niet geweest. Het sanitair was wel schoon.
'S avonds zaten de pubers met een kampvuur bij de rivier.  :J
Gelogd

KenJo

  • Klap gek
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 2.346
Re: F: Drôme, Espenel, camping pont d'espenel
« Reactie #3 Gepost op: augustus 24, 2015, 11:43:42 am »

Dank je wel voor de recensie! Ik heb de camping op onze google-kaart gezet: https://www.google.com/maps/d/edit?mid=zxoH_m-dbOgI.kM4AYtYRLQ44
Gelogd
klapband, klapdeur, klaplopen, klapmuts, klaproos, klapschaats, klapwiek, klapzoen, klapstuk, klapstoel, achterklap, handjeklap

we klappen wat af!
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal