Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: DK: Bornholm Aakirkeby, Aakirkeby Camping  (gelezen 4479 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

par

  • Klap prof
  • ****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Vrouw
  • Berichten: 475
  • Merk Vouwwagen: Bürstner Premio 450 TS (o wacht dat is een caravan...)
DK: Bornholm Aakirkeby, Aakirkeby Camping
« Gepost op: augustus 26, 2015, 09:46:39 pm »

Aakirkeby Camping is een van de zeldzame campings die niet direct aan de kust ligt. De gehele camping is omringd door hoge bomen en zodoende zijn de plaatsen redelijk vrij van wind. En het kan er behoorlijk waaien hebben we ervaren.

De camping is klein, een klein veld met twee hutten en plaats voor 2-3 kampeerplaatsen, en twee grotere velden met samen 15-20 kampeerplaatsen. Daarnaast worden er hutjes verhuurd en is er een afgezet stukje van het veld voor trekkerstenten. Bornholm is erg populair bij fietsers, en elke dag zie je nieuwe gasten die een nachtje blijven. De velden zijn gras, goed onderhouden maar nergens echt vlak, de leveller heb je hier wel nodig. Overigens is Bornholm nergens vlak.

De camping ligt aan de rand van het dorpje, het centrum is alleen net te ver lopen, bijna een kilometer. In Aakirkeby vind je drie supermarkten, en je kan er alles krijgen. Vier kilometer van Aakirkeby ligt Boderne met een leuk zandstrand. Andere bijzondere plaatsen als Dueodde liggen ook vlakbij. Bornholm is niet zo groot, dus alles ligt binnen 30 minuten rijden van de camping.

De eigenaren zijn heel vriendelijks en behulpzaam en graag bereid een en ander voor je te regelen, en informatie te geven over de streek. Hij ( Steen) heeft voor ons bijvoorbeeld de overtochten naar en van Bornholm geregeld en een tolticket voor de Oresundbrug. Natuurlijk moet je dat betalen, maar voor wat wij betaald hebben kunnen we het echt niet zelf regelen.

Er is een klein speeltuintje voor de kinderen, veel kinderen zijn er echter niet. Er is een kleine maar lastige midgetgolfbaan, een goed uitgeruste keuken, een eenvoudige huiskamer en de receptie heeft een klein winkeltje voor een snack en een drankje, maar het stelt niet veel voor. Er is wel een broodjesservice voor iedere ochtend. Je kunt er ook een pizza bestellen, die bakken ze voor je in de oven.

Het sanitair is eenvoudig, en schoon. Douchen kost 5 kronen voor drie minuten, werkt met muntjes.

    * Vriendelijkheid personeel: 10
    * Sanitair: 8
    * Schoonheid van de camping zelf: 9
    * Animatie team: nvt
    * Voorzieningen: 8
    * Eet gelegenheden op de camping: nvt
« Laatst bewerkt op: oktober 21, 2015, 09:12:23 am door par »
Gelogd

KenJo

  • Klap gek
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 2.346
Re: DK: Bornholm Aakirkeby, Aakirkeby Camping
« Reactie #1 Gepost op: augustus 30, 2018, 10:01:49 am »

Ik heb de campings nu op een kaart gezet zodat we een mooi overzicht hebben: overzichtskaart Denemarken
« Laatst bewerkt op: augustus 30, 2018, 07:50:50 pm door KenJo »
Gelogd
klapband, klapdeur, klaplopen, klapmuts, klaproos, klapschaats, klapwiek, klapzoen, klapstuk, klapstoel, achterklap, handjeklap

we klappen wat af!
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal