Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: A: Tirol: Volders: Schlosscamping Aschach  (gelezen 4751 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

sanneman

  • Klap prof
  • ****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 490
A: Tirol: Volders: Schlosscamping Aschach
« Gepost op: augustus 17, 2017, 11:44:46 am »

http://www.schlosscamping.com/nl/

Deze camping ligt dichtbij de Brennerpas, en wordt dus door veel mensen gebruikt als overnachtingsmogelijkheden voordat (of nadat) ze de Brennerpas nemen. De camping probeert de mensen die langer blijven op het ene deel te plaatsen, en de 'doortrekkers' op een ander deel. In ons geval lukte dat minder goed, maar we hadden wel een mooie plek.

De camping zelf is ok. Sanitair is goed, wordt redelijk goed schoongehouden en er is voldoende. Speeltuin stelt niet veel voor, de animatie 2-3 keer per week is voor kleine kinderen prima, er wordt lang geknutseld en spelletjes gespeeld (mooi weer: buiten, slecht weer: aparte en mooie ruimte binnen).

Het restaurant is top: een apart restaurant op/naast de camping, waar ook vanuit het dorp/ de omgeving wordt gegeten. Reserveren is noodzakelijk, maar je eet daar echt heel erg goed. 'S ochtends kunnen hier ook broodjes worden gehaald. Zwembad is prima, veel ligruimte er omheen en een hek om het zwembad.

Nadeel (vonden wij) is wel dat er door de vele doortrekkers niet echt een 'camping-sfeer' hangt: meer een uitvalsbasis dan een plek waar je ook overdag blijft. Ligging aan het dorp (overkant van de weg = tuinen en huizen) draagt daar aan bij.

Omgeving is veel te doen, op relatief korte rij-afstanden: Kristallen-welt van Swarovski (https://kristallwelten.swarovski.com/Content.Node/wattens/Swarovski_Kristallwelten_Wattens.nl.html) is echt een aanrader, de kugelbahn bij de Glungezer Bahn ook (https://kugelwald.at/). Fietsen kan op een fietspad langs de Inn: dat schijnt langs de gehele Inn te lopen. Is overal geasfalteerd, dus erg fijn fietsen.

    * Vriendelijkheid personeel: 6
    * Sanitair: 7
    * Schoonheid van de camping zelf: 8
    * Animatie team: 7
    * Voorzieningen: 6
    * Eet gelegenheden op de camping: 9
Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal