Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: GB: Berkshire, Hurley - Hurley Riversidepark  (gelezen 3737 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Selandus

  • Klap fanaat
  • *
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 199
  • Merk Vouwwagen: Smitveld Ruebist
GB: Berkshire, Hurley - Hurley Riversidepark
« Gepost op: juli 31, 2018, 06:14:19 pm »

http://hurleyriversidepark.co.uk/touring-park/

Grote camping die door kleine veldjes met veel vrije ruimte toch kleinschalig aandoet. De hele camping bestaat uit een tour- en stacaravandeel, dat over 1 km lengte langs de Theems ligt. Maar daarvan merk je vrij weinig. Tour en stacaravandeel zijn fysiek van elkaar gescheiden. Pas als je op de 100 m brede recreatiestrook langs de Theems loopt, zie je de volle omvang van de camping.

In de Theems kun je hier goed poedelen, de oever is laag en de eerste meters zijn kniediep. Er is wel veel pleziervaartverkeer, dus zwemmen wordt afgeraden. Een kano of klein bootje laat je makkelijk in het water.

Op de camping is een grote speeltuin en speelweide, een winkeltje en 4 toiletgebouwen. Die laatste worden houtgestookt, dus als je pech hebt en op de wind zit, waait er af en toe een wolk houtrook door je tent. De plekken zijn zeer ruim, allen voorzien van elektra. Onze plek is zo'n 20x20 meter. De camping is onberispelijk schoon. De regels zijn van het kaliber Engelse kostschool: je tent moet precies bij het paaltje met plaatsnummer, de auto links daarvan, geen houtvuur, bbq op stenen plaatsen, etc. etc. Monty Python zou er wel raad mee weten.  In de praktijk doen ze gelukkig niet zo moeilijk. Maar als er 3 blaadjes op het pad liggen staan ze wel met de bladblazer klaar  ::)

Wij hebben deze camping vooral gekozen voor de ligging. Vanaf de camping rijd je 15 minuten naar Maidenhead, en vanaf daar is het 21 minuten met de trein naar Londen Paddington Station. Parkeren kan in een nabijgelegen parkeergarage voor 12 pond per dag.  Tip: een familieticket kost op het station nog geen 40 pond, en is ook in Londen de hele dag geldig in bus en metro. Online koste die me bijna 70 pond.... waarom die op het station goedkoper is weet ik niet, maar het scheelt genoeg om rekening mee te houden. Ook zit je vanaf de camping met de auto zo in Oxford, Henley on Thames of Windsor (met een vestiging van Legoland).

Boven de camping cirkelen continue diverse roofvogels, Red Kites oftewel de Rode Wouw. Mooi gezicht!

    * Vriendelijkheid personeel: 8, wel vriendelijk, maar weinig flexibel. De receptie heeft bijv een pinautomaat, maar je boodschapjes uit de winkel in dezelfde ruimte kun je er alleen cash afrekenen.
    * Sanitair: 8 schoon, netjes en voldoende. Alleen erg laag als je 2 meter lang bent, ik kop de tl-balken van het plafond als ik niet oplet.
    * Schoonheid van de camping zelf: 10, onberispelijk schoon
    * Animatie team: nvt
    * Voorzieningen: 7
    * Eet gelegenheden op de camping: op vrijdag en zaterdag komt er een mobiele werkzaam bij de receptie, verder niet aanwezig. 3 pubs op loopafstand.
« Laatst bewerkt op: augustus 02, 2018, 12:10:54 am door Selandus »
Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal