Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: NL: Limburg: Hulsberg: 't Hemelke  (gelezen 2411 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Koenta_kinte

  • Klap nerd
  • ***
  • Offline Offline
  • Berichten: 352
  • Merk Vouwwagen: Cabanon Malawi deluxe (2014)
NL: Limburg: Hulsberg: 't Hemelke
« Gepost op: februari 27, 2016, 05:09:18 pm »

Een echte terrascamping in Nederland!
Familiecamping waar je niet kan reserveren, ze beweren zelfs in het hoogseizoen altijd plaats te hebben.  Ruime plaatsen, veel speeltuinen en een mooi zwembad.

Zwembad:
Peuterbad en groter bad met twee glijbanen. Helaas omgeven door een betonnen vlakte, dus je kan er niet echt gezellig bij gaan liggen. Terras grenst wel aan het zwembad.

Sanitair
Warme douches zonder muntjes, nette wc's en ook wasgelegenheid voor kleine kinderen. Altijd schoon!

Voorzieningen
Heel veel speeltuinen maar ook genoeg plaatsen die daar verder vanaf liggen. Eigen crossbaan en midgetgolf, mini kinderboerderij, tafeltennistafels en een voetbalveld. Wifi is beschikbaar over de hele camping, soms wat minder snel, maar dat is te overleven.
Er is een winkeltje voor de kleine boodschappen, maar in Hulsberg zelf zit een supermarkt en daar loop je in vijf minuten naar toe.
Op het terras bij het zwembad kan je ook wat eten, maar verwacht daar niet te veel van (friet met vlees, broodjes) en ze hebben er koffie/thee/ijs/frisdrank. Om de hoek van de camping zit een restaurant met een leuk terras en lekker eten.
De camping ligt vrij dicht bij de A76 maar die ligt zo dat je het verkeer eigenlijk niet hoort. Prima uitvalsbasis voor uitstapjes naar Valkenburg, Aken, het drielandenpunt, Maastricht etc.

Plaatsen
Je mag je plek zelf uitzoeken. De meeste plekken zijn ruim, de camping bestaat uit diverse velden en lanen, gescheiden door heggen en ligt op een helling. Er zijn voldoende waterpunten en overal is stroom. Er zijn ook velden met een cai aansluiting.

Wij stonden hier vorig jaar oa in het weekend dat het 60 uur regende en hebben er een prima vakantie gehad. Wel viel het op dat de camping heel snel heel leeg werd nadat het noorden van Nederland weer naar school moest, maar misschien is dat op alle campings in de regio zo. Voor onze kinderen (4 en 5 jaar) een heerlijke camping waar je ze met een gerust hart laat spelen. Wij hadden een plekje direct naast de speeltuin en dichtbij een sanitairgebouw, wat natuurlijk ideaal is met kleinere kinderen. Ook tijdens de regenbuien genoeg te doen gehad, er zijn uitstapjes genoeg in de buurt.

* Vriendelijkheid personeel: 8
    * Sanitair: 8
    * Schoonheid van de camping zelf: 8
    * Animatie team: geen gebruik van gemaakt
    * Voorzieningen: 7
    * Eet gelegenheden op de camping: 7

Toevoeging website van de camping: www.hemelke.nl
« Laatst bewerkt op: september 28, 2016, 01:33:11 pm door Klavertjes »
Gelogd

KenJo

  • Klap gek
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 2.346
Re: NL: Limburg, Hulsberg, 't Hemelke
« Reactie #1 Gepost op: februari 27, 2016, 11:39:03 pm »

Dank je wel voor de mooie complete recensie. Ik heb de camping uiteraard op onze google maps kaart gezet:

De website van de camping is trouwens: http://www.hemelke.nl/
Gelogd
klapband, klapdeur, klaplopen, klapmuts, klaproos, klapschaats, klapwiek, klapzoen, klapstuk, klapstoel, achterklap, handjeklap

we klappen wat af!
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal