Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: NL: Gelderland: Hummelo: Camping JENA  (gelezen 2301 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Enidan76

  • Klap fanaat
  • *
  • Offline Offline
  • Geslacht: Vrouw
  • Berichten: 163
  • Merk Vouwwagen: Trigano Odyssee 1998
NL: Gelderland: Hummelo: Camping JENA
« Gepost op: mei 13, 2016, 11:36:09 pm »

Een groene camping aan de rand van Hummelo. Heerlijk in het bos gelezen. Vanaf de camping loop en fiets je zo het bos in. Doetichem ligt op 10 km.
De camping bestaat uit een groot veld met in het midden een sanitair gebouw, een kleuter veld grenzend aan het grote veld. Een veld met allemaal omheinde plaatsen, een veldje met blokhutten en een 4 tal staanplaatsen. Een groot recreatieveld voor groepen. En nog een klein besloten veld. Bij de receptie vindt je het sanitair voor deze plaatsen.
Camping is in eigendom van camping de Graafschap en word gerund door 2 beheerders, zij doen alles met zijn tweeën excl schoonmaak sanitair. Soms moet je even wachten bij de receptie.
Voor de kinderen zijn er wat speelplekken, een tafeltennis tafel en er is een crossbaantje in het bos. Deze is erg in trek. Er is gratis WIFI bij de receptie. Receptie is gesloten tussen 12.00 uur en 14.00 uur. Kom je voor 12 uur aan dan betaal je 5 euro extra. Je kunt er een vuurkorf huren en hout halen zodat je op je plek vuurtje kan stoken. Hier werd veel gebruik van gemaakt.
Er is een snackbar waar je prima friet en snacks haalt of een ijsje. Men verkoopt wat boodschappen. Er zijn verse broodjes te bestellen ( wel erg aan de prijs) maar je fiets ook zo even naar Hummelo naar de spar of bakker.
Omgeving is prima om te fietsen.
Voor elektra betaal je soms naar gebruik = afhankelijk van periode en arrangement.   
Het sanitair is netjes. Echter voldoet het bij een volle camping niet. Hemelvaart en pinksteren zijn dagen dat de camping meer dan vol is. Op het grote veld worden dan extra plekken gemaakt. Het is een grote camping maar daar merk je weinig van. Voor de plekken op het grote veld, 42 stuks en met HEPI 16 meer) 3 douches voor de man, 3 douches voor de vrouw. 5 toiletten voor de man, 5 voor de vrouw. 2 afwasplaatsen warm water, 1 spoelbak koud water. Mogelijkheid tot legen chemisch toilet. Invalide ruimte.
De camping heeft over het algemeen grote staanplaatsen.
De beheerster gaf aan dat hemelvaart en pinksteren erg druk is. Buiten deze periode is er eigenlijk altijd wel plek vrij op deze camping.

www.camping-jena.nl

    * Vriendelijkheid personeel: 8
    * Sanitair: 7
    * Schoonheid van de camping zelf: 9
    * Animatie team: NVT
    * Voorzieningen: 7
    * Eet gelegenheden op de camping: 7
« Laatst bewerkt op: september 28, 2016, 01:30:07 pm door Klavertjes »
Gelogd

KenJo

  • Klap gek
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 2.346
Re: NL Gelderland Camping JENA Hummelo
« Reactie #1 Gepost op: mei 16, 2016, 04:12:34 pm »

Dank je wel voor de mooie complete recensie. Ik heb de camping op onze kaart met campings gezet.
Gelogd
klapband, klapdeur, klaplopen, klapmuts, klaproos, klapschaats, klapwiek, klapzoen, klapstuk, klapstoel, achterklap, handjeklap

we klappen wat af!
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal