Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: « 1 2   Omlaag

Auteur Topic: NL: Gelderland: Hengelo: Kom Es An  (gelezen 9392 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

dambi

  • Gast
Re:NL: Gelderland: Hengelo: Kom Es An
« Reactie #15 Gepost op: juni 16, 2011, 07:23:51 pm »

Ging alles in een keer goed?
Ja, met de instructie erbij ging het prima!

Na afloop nog een pannekoek gegeten in de Vordense Pan (tip!) en daarna doorgereden naar Meppel. We houden het forum in de gaten voor het najaarsweekend. Is hier al een locatie van bekend?
Gelogd

Miss BBQ

  • Gast
Re:NL: Gelderland: Hengelo: Kom Es An
« Reactie #16 Gepost op: juni 16, 2011, 07:47:00 pm »

Zaterdag gaan we ff kijken en een praatje maken. er is nu nog maar een camping over..dus spannend.... >:(
Gelogd

Alex

  • Klapgek
  • Adminiklaptor
  • Klap gek
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 14.281
  • Merk Vouwwagen: Holtkamper Aero Wind®Force 2020
    • Fortuin
Re:NL: Gelderland: Hengelo: Kom Es An
« Reactie #17 Gepost op: juni 16, 2011, 08:00:25 pm »

 :off
Topic schoon houden alstublieft.
Gelogd
Het is zonder  toestemming van de beheerder van dit forum niet toegestaan, informatie, foto's, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden op enigerlei wijze te verspreiden

Drees

  • Gast
Re: NL: Gelderland: Hengelo: Kom Es An
« Reactie #18 Gepost op: augustus 14, 2015, 09:05:52 pm »

Wij zijn hier afgelopen week een paar dagen geweest met onze twee jongens, een neefje, een vriendje (10 tot 13 jaar) en onze pup. Kom Es An is een camping met veel vaste (koop)stacaravans. De kampeervelden liggen in het midden en hoewel het midden in de zomervakantie was, waren deze nauwelijks bezet. Ook hiervan waren bijna alle bezette plekken seizoensplekken. Voor ons met ons jonge pupje was het lekker, die rust. Echter, de sfeer op de camping werd wel erg bepaald door de vaste gasten. Het tokkiegehalte was vrij hoog en er waren een paar kinderen die de rest terroriseerden. Spugen, slaan, schoppen. Ik was hier echt verbaasd over, nooit eerder meegemaakt in al die jaren kamperen.

Toch hebben we hele leuke dagen gehad. De kinderen vonden het zwembad wat saai omdat er geen balletjes mochten worden gegooid en dat vinden ze altijd erg leuk. Het voetbalveld was super en ook de speeltuin is leuk. Het allerleukst vonden ze dat je gratis kon biljarten en airhockey spelen. Helemaal geweldig. Verder staan er nog skelters, een tafeltennistafel en een tafelvoetbalspel.

Het sanitair is erg mooi en schoon en gezien de bezetting ruim voldoende. 's Nachts heb je het token nodig om binnen te komen. De vaste gasten mogen niet van het toiletgebouw gebruik maken, ik denk dat je daarom een token nodig hebt voor warm water. Het personeel is super! Je kunt op het terras of in het restaurant eten (ook afhalen) en dat vonden we allemaal erg lekker. Snackbareten, schnitzels, maar ook wel wat gezondere dingen op de kaart.
Gelogd
Pagina's: « 1 2   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal