Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: D: Mecklenburg-Vorpommern/ Wesenberg/ camping Havelberg Haveltourist  (gelezen 4521 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Kookaburra

  • Kouwe Klappert
  • Klap nerd
  • ***
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 357
D: Mecklenburg-Vorpommern/ Wesenberg/ camping Havelberg Haveltourist
« Gepost op: juni 23, 2017, 08:16:33 am »

Deze bedoel ik: http://www.haveltourist.de/camping_ferienpark_havelberge.html

De camping ligt op een beboste zandberg aan de Woblitzsee, op korte afstand van de bron van de Havel. Het plaatsje Wesenberg is per fiets (en treintje) bereikbaar voor uitgebreidere boodschappen. Of zelf Mirow danwel Neustrelitz. Op de camping zelf is een basic winkeltje aanwezig. Met name voor kano-, fiets en wandelliefhebbers is er veel te beleven buiten de camping. Voor de achterblijvers is er vermaak op een zandstrandje zonder badmeesters en een klim/touwbaan met begeleiding. In het hoogseizoen is er animatie (vermoedelijk in het Duits).

De camping is zeer groot en heeft met name op de B en C plekken, terrassen. Waarbij de B plaatsen erg krap zijn (maar mooi gelegen) en de C plaatsen iets ruimer ca 80m2. Voor een volledig opgebouwde Smitveld Ruebist is geen plek want de auto moet ook nog ergens staan. Er zijn wel veel ruimere plekken op verder achter op de camping aanwezig.

Het sanitair is verdeeld over 4 sanitair gebouwen en erg schoon. Overigens is er ook een restaurant, een cafetaria bij de kanoverhuur en kiosk bij de touwbaan. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

Oja, aangezien de camping op een heuvel staat moet je wel klimmen! Zowel lopend als met auto met klapper. Er staat een optimistisch bordje bij de helling van 10%. In zijn eerste versnelling dus. Grote caravans komen ook boven immers.

Veel plezier.


Gelogd
Smitveld Ruebist Elegance 2015-2021
Kip Shelter Plus heden
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal