Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: NL: Overijssel: Beuningen: Natuurcamping Olde Kottink  (gelezen 1799 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Frankie

  • Klap gek
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 3.995
  • Merk: kampeermiddel : Aart Kok Livingstone game drive XXL bed
NL: Overijssel: Beuningen: Natuurcamping Olde Kottink
« Gepost op: augustus 24, 2015, 12:08:18 am »

Natuurkampeerterrein Olde Kottink in Beuningen (Ov) is een grotere (comfort)natuurcamping (6 ha en 90 plaatsen) Een klein deel is een echt, wat spartaanser natuurkampeerterrein. Meer voor tenten en trekkers.
Wij hebben half augustus bijna 2 weken gestaan op het comfortterrein en hebben het prima naar onze zin gehad.

Je wordt vriendelijk ontvangen met een kopje koffie of thee door de eigenaresse en er wordt tijdens de begeleide zoektocht naar een plekje rustig overlegd over wat je wensen zijn en hoe die verwezenlijkt kunnen worden. Je krijgt een informatiemap die je, afhankelijk van de drukte tussen de 4 en 7 dagen bij je mag houden.
Een aantal van de plaatsen heeft een meer privé karakter door afscheiding met struiken. Deze plekken zijn ietsje duurder (3 €). De rest zijn open plekken. Alle plekken op de comfortcamping hebben electriciteit (6 A, 3€/dag) en water bij de kampeerplaats, maar daarvoor is geen afvoer. Het is dus alleen een tappunt.

Het drone-filmpje wat ze hebben geeft een goed beeld van hoe ruim je op deze camping staat:

https://youtu.be/yt0FckZPN_0

Kom niet op dit terrein met een dubbel uitgebouwde Roadmaster, want je doet jezelf en je medekampeerders geen plezier. Breedte is er meer dan genoeg, maar de diepte is beperkt want de plaatsen worden bepaald door een onbegroeid stuk met een soort grove steentjes, waarachter je geacht wordt je wagen op te zetten en waarboven dan je luifel of voortent komt te staan. Op de steentjes kun je dan het beste een stuk tenttapijt leggen. Alleen bij een deel van de privé plekken mag de auto bij de tent staan. Als er sprake is van fors onweer mag bij alle plekken de auto tijdelijk als schuilplek naast de tent gezet worden.

Het is beslist geen terrein voor oudere kinderen (10+) want er is niets voor ze te doen. Er zijn beperkte speelmogelijkheden en een klein strandje aan het riviertje de Dinkel, waar de camping aan ligt en war ook een hengel uitgegooid kan worden.
Ben je met z'n tweeën en/of wat ouder of heb je hele jonge kinderen, dan is dit een camping waar je absolute rust kunt beleven. Feestverlichting en lawaai worden niet gewaardeerd.

Het sanitair is goed, maar niet al te omvangrijk voor het aantal plekken. Toch hoef je maar zelden te wachten. De afstand naar het sanitair is bij met name de privé plekken vrij fors. Douchen is 50ct en de tijd die je daarvoor krijgt is prima. Het sanitair wordt goed schoongehouden. Er is een huiskamertje met boeken en tijdschriften. De eigenaresse draait voor 7,50 één was voor je.

Wifi is gratis en de ontvangst is over het algemeen prima, maar door de beperkte bandbreedte kan het soms een crime zijn, vooral omdat het gebied ook een beetje een black spot voor je telefoon is wat data betreft.

Alles op de camping ademt sfeer. Zie daarvoor de foto's onderaan deze recensie.


  • Vriendelijkheid personeel: 9
  • Sanitair: 8
  • Schoonheid van de camping zelf: 10
  • Animatie team: nvt
  • Voorzieningen: 7
  • Eet gelegenheden op de camping: Geen Je kunt eieren kopen en broodjes bestellen. Op zondagochtend ligt er een plak krentewegge klaar en op zaterdagmiddag wordt er bij de receptie frites gebakken, kunnen kinderen brood aan een stokje bakken en kun je een wijntje of een biertje drinken. Wij hebben dat niet gedaan, maar het zag er gezellig uit.
« Laatst bewerkt op: augustus 24, 2015, 12:27:22 am door Frankie »
Gelogd

KenJo

  • Klap gek
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 2.346
Re: NL: Overijssel: Beuningen: Natuurcamping Olde Kottink
« Reactie #1 Gepost op: augustus 24, 2015, 12:17:32 am »

Leuke recensie Frankie, bedankt. Je bent de eerste vandaag die op de google camping recensiekaart gezet wordt: https://www.google.com/maps/d/edit?hl=en&authuser=0&mid=zxoH_m-dbOgI.klI4i3mR3w3U
Gelogd
klapband, klapdeur, klaplopen, klapmuts, klaproos, klapschaats, klapwiek, klapzoen, klapstuk, klapstoel, achterklap, handjeklap

we klappen wat af!
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal