Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: S: Costa Brava: Empuria Brava: Laguna  (gelezen 3833 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Dikkie

  • Klapperraar
  • **
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 23
  • Merk Vouwwagen: Jamet Arizona
S: Costa Brava: Empuria Brava: Laguna
« Gepost op: augustus 06, 2018, 08:06:24 am »

Wij zijn in de periode van 21 juli tot 2 augustus op deze camping geweest. Het was onze eerste echte vakantie met de vouwwagen. De camping was goed te vinden en bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen bij de receptie. Daarna fietste er iemand mee naar onze plek.

De plek was klein en weinig schaduw. Onze jamet Arizona met voortent en luifel paste er net op. Gelukkig hebben we aan de kant van de luifel twee weken geen buren gehad, dus hadden we wel wat meer ruimte.

De meeste plekken waren aan de kleine kant en erg dicht op elkaar. Hierdoor was de camping propvol.  Voor ons te massaal.  Het was ook een grote invasie van Nederlanders en een kliek van Nederlanders die daar ieder jaar terug komen. Niet echt iets waar wij van houden. Er staan ook veel jongeren op de camping met of zonder ouders. Het gedrag van de jongeren verbaasde mij enorm erg luidruchtig en druk. De speeltuin werd 's avonds door hun overgenomen waardoor de kleine kinderen niet meer lekker konden spelen.

De faciliteiten op de camping waren prima. Supermarkt goed en niet te duur. Zwembad voldoende. Een glijbaan was leuk geweest. Camping ligt direct aan het strand. Sanitair werd meerdere keren per dag schoongemaakt, dit was super. Het restaurant was ook goed. Twee keer lekker gegeten.

De animatie was ok. We zijn 4 keer met onze kinderen naar de kinderdisco geweest. 4 keer precies hetzelfde.

Al met al hebben we het heerlijk gehad. We hebben een aantal dingen die we de volgende keer anders willen. Daar hebben  we dus van geleerd.


    * Vriendelijkheid personeel: 8
    * Sanitair: 9
    * Schoonheid van de camping zelf: 10
    * Animatie team: 6
    * Voorzieningen: 8
    * Eet gelegenheden op de camping: 7
Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal