Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: GB: Norfolk: Pentney: Pentney Park  (gelezen 6299 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Klavertjes

  • Global modderklaptor
  • Klap gek
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Vrouw
  • Berichten: 2.781
  • Merk Vouwwagen: Opus Camper all-road 2022
  • Opus Camper all-road 2022
GB: Norfolk: Pentney: Pentney Park
« Gepost op: augustus 03, 2015, 02:37:09 pm »

Dit was de derde en laatste camping van onze zomervakantie 2015.

Het is een camping wat meer in het binnenland van Norfolk (King’s Lynn is 15 minuten met de auto) met een ligging aan een grote doorgaande weg (de A47), die je eigenlijk toch wel constant hoort. Op de velden wat meer naar achter (meer in het groene, niet zo open deel van de camping) is de overlast wel duidelijk minder. De kampeerplaatsen zijn mooi en ruim, er zijn grasplaatsen en gedeeltelijke verharde plaatsen. Er is wel veel overlast van steekbeesten, zoals horzels en dergelijke. Goede anti-steekbeesten spray is een must, maar die verkopen ze ook voor niet al te veel geld in de shop.

Op de camping zelf een buitenzwembadje, verwarmd, en een binnenzwembad een fitness ruimte (tegen betaling, hier hebben wij geen gebruik van gemaakt) en een leuke speeltuin en tafeltennistafel. Op de camping rijdt op zaterdag een mini-treintje, we hebben er geen gebruik van gemaakt, maar het zag er erg leuk uit. Verder een shop met goede openingstijden en assortiment en een eetcafé, in het voorseizoen alleen in het weekend geopend, verder in de zomer elke dag (vanaf 5 uur in de avond). Wij hebben hier niet gegeten dus weet niets met betrekking tot de kwaliteit.

Ook dit is weer een camping met veel vaste gasten, wel allemaal met tourcaravans, en dat kan je toch tijdens het boeken, en het foto’s bekijken/uitzoeken er niet echt uithalen, dat vind ik best jammer. De locatie van de camping is niet bijzonder, je moet voor alles je auto pakken. Stadje Swaffham en King’s Lynn een bezoek waard, mede als het strand van Hunstanton. Wij zijn vanaf deze camping naar Thetford forest gereden (minder dan een half uur rijden) en hebben daar een Go Ape! Klimpark bezocht, duur maar ongelooflijk spectaculair, zeker de moeite waard en de plannen om een andere Go Ape! op onze vakantieplanning voor volgend jaar te zetten zijn al gemaakt.

Goede en snelle verbinding met de veerhaven van Harwich. Voor slechts 6 pond kon je verlengen tot 19u ’s avonds op de camping, zodat je op je gemak kon opruimen om einde van de middag naar de nachtboot te rijden.

Sanitair op de camping is prima en meestal goed schoon, afhankelijk van de bezetting doen ze een (van de drie) sanitairgebouwen dicht.

Vriendelijkheid personeel: 8
Sanitair: 7
Schoonheid van de camping zelf: 8
Animatie-team: nvt
Voorzieningen: 8
Eetgelegenheid op de camping: niet gebruikt wel aanwezig
Bezienswaardigheden in de nabije omgeving: 6

http://www.pentney-park.co.uk/
Gelogd
Geluk ontstaat als wat je denkt, wat je zegt en wat je doet in harmonie zijn
(geleend van Mahatma Ghandi)
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal