Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: NL: Limburg: Helden: Camping Bovensbos  (gelezen 2562 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

jsteijn

  • Gast
NL: Limburg: Helden: Camping Bovensbos
« Gepost op: september 07, 2012, 10:04:51 pm »

Nou, het heeft even geduurd, maar hierbij de ervaring met camping Bovensbos in Helden (Noord Limburg)

Het is een kleine camping naast een paarden-trainings bedrijf met veel eigen grasland en midden in het bos.
Ze hebben een buitenzwembad (11x6 meter) en een leuke speeltuin.

Toen we aankwamen was de eigenaresse aanwezig en werden we direct geholpen. We hadden vantevoren om twee specifieke plaatsnummers gevraagd en dat was bijna gelukt. Wij zijn al jaren op vakantie met mn ouders en ik vind ze lief, maar 1 of 2 plaatsen er tussen is toch wel fijn.... het werd er 1. Nouja, goed genoeg.  :#

We hadden het helemaal getroffen met het mooie warme weer en door onze oudst, Jarno van 10, was het linea recta naar het zwembad waar hij warm werd onthaald door meerdere kinderen. Doina van 4 had al gelijk de speeltuin met ingegraven trampoline en de schommel gevonden. Wij konden dus lekker op ons gemakje opzetten.
Na een uurtje kwamen paps en mams ook en daar konden we de nodige hulp geven bij het staan en stellen van de caravan.

De volgende dagen was het lekker weer en Jarno was de heeele dag in het water en in de stallen van de paarden. Die waren gewoon open en de paarden zijn lief en sociaal dus perfect voor de kids.
Ook de konijntjes en cavia's kregen de nodige aandacht en de hangbuikzwijnen die lekker in de modder woelden in de wi met de geitjes samen... dat was reuze leuk, ook om te voeren

Iedere maandagavond was er kinderfilm om zeven uur in de stal. Een laptop en een beamer deden de truc en de kids... die vonden het geweldig. Snoepje, koekje en drinken mee en ze waren volledig in trance.
Er is ook een pony waar de eigenaresse 2 maal per week de kindjes op laat rijden (onder begeleiding)

De camping is fijn rustig en we zijn echt uitgerust. Er staat een speelhuisje midden op het terrein maar dat hadden we met het mooie weer niet nodig. Is wel fijn als je regen zou hebben. Ook kun je er ijsjes kopen uit de diepvries voor slechts 60 cent. Ijs van de Liddl, maar echt lekker en fijn betaalbaar!!  :J

De sanitaire voorzieningen zijn perfect en goed schoon. Er staat bijvoorbeeld een opstapje zodat onze kleine van 4 ook overal bij kon. Warm water gratis, slechts een druk op de knop zorgt voor een lekkere douche. Die kun je overigens pauzeren als je bijvoorbeeld conditioner in wil laten trekken in je haar. Prima geregeld.
Ook het zwembad word goed schoon gehouden met een stofzuiger en dagelijks rondom de tegels afspuiten.
Het grasveld is van goede kwaliteit, geen stukgelopen middenpad en met de lange hete dagen werd het zelfs semi-automatisch besproeid (geen natte tent gehad, was secuur afgesteld)  :O

Enig minpuntje, als dat dan toch moet: Er heerst niet echt een "boeren camping" sfeer. Waarschijnlijk doordat er niet zoiets is als een kampvuurplaats of broodjes bakken enzo. De sfeer is verder wel prettig, vriendelijk, behulpzaam en lekker rustig.

Wij hebben er een fijne relaxte vakantie gehad. Er is genoeg te doen in de omgeving (zie website van de camping), maar wij troffen zo mooi weer   :K  dat we op de camping zijn gebleven.

www.campingbovensbos.nl


« Laatst bewerkt op: maart 25, 2015, 05:05:54 pm door Klavertjes »
Gelogd

canoy

  • Gast
Re: NL:Noord Limburg:Helden: Camping Bovensbos
« Reactie #1 Gepost op: maart 23, 2015, 09:37:16 pm »

Klinkt goed. Toevallig hebben wij gisteren deze Camping voor 2 weken in augustus geboekt. We zijn benieuwd of deze Camping ons ook goed bevalt. Ik zag op Facebook dat ze sinds kort ook een kampvuur plaats hebben.
Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal