Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: NL: Noord-Brabant: Bladel: Camping Achterste Hoef  (gelezen 1517 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

xray

  • Klap prof
  • ****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 638
  • Merk Vouwwagen: Trigano Odyssee GL 2016
NL: Noord-Brabant: Bladel: Camping Achterste Hoef
« Gepost op: juni 04, 2019, 11:42:14 am »

Afgelopen Hemelvaart en Pinksteren op deze camping gestaan. https://www.achterstehoef.nl/

Dit is een nette en leuke groter camping 5* (580 plaatsen) met een enthousiast animatieteam.
Team is soms wat chaotisch en zoekende hoe om te gaan met de kinderen maar zijn erg lief en actief.
Vooral voor jonge kinderen veel georganiseerd (knutselclub, spelletjes etc.) er rijdt ook een train rond de Zoef express erg leuk voor de kinderen. Maar ook de tieners kwamen aan hun trekken met zo op het oog leuke activiteiten, spookhuis, chill club etc.

Velden en straatjes zijn netjes onderhouden en plaats waar de tent/caravan/vouwwagen staat is gras. Er zijn zo'n 80 vaste plaatsen en wel veel seizoens/langere arrangement plaatsen denk nog een keer de helft ofzo. Omdat men hier langer staat oogt dat soms wat huiselijker, lounge set, banken etc. Maar niet slordig en men deed erg aardig en ondanks dat men elkaar dus goed kende was het een erg gezellige en relaxte sfeer. Soms hoorde je wat muziek of een TV maar dat was vaak maar even en in de avond was het erg rustig, wat ik knap vind voor zo'n grote camping.

De plekken zijn over het algemeen ruim en iets breder dan lang omdat ze meer op caravans zijn ingespeeld dan vouwwagens. 6 Amp stroom en water en afvpoer en kabel TV bij de plaats.
Maar onze Odyssee met zijtent (niet opgezet omdat we kort blijven) en luifel past makkelijk. De auto kan er met zijtent niet naast staan maar nu wel als ik opgelet had en de wagen wat meer uit het midden had gezet  :H Onze plaats was aan een straatje haaks op een veld en liep af dus met veel regen is een kuipzeil wel handig.

Auto's mogen/moeten naast de plaats vinden wij minder fijn en mooi maar op de parkeerplaats vooraan is plaats zat als je dat niet wilt. Zelf zouden we kleine parkeerhavens rond de velden of achter in het bos mooier vinden. Kinderen en voetgangers hebben voorrang en iedereen houdt zich daar ook aan.

Overal leuke kleine speeltuintjes tussen/bij de velden. En ook een leuke grote speeltuin vooraan bij de receptie en het animatiehuis en een binnenspeeltuin tot een jaar of 7 leuk.
Groot sportveld met goals en pingpong tafels op veel veldjes, crossbaan achter de camping in het bos. Waar ook de hondenuitlaatplek (afgezet) is. Die is klein maar prima voor de ochtend/avond wandeling.

Een 4 tal sanitair hokken zijn erg netjes, worden elke dag meerdere keren schoongemaakt en met het warme mooie weer was dit prima. Schoonmaak leek continue aanwezig was niet zo maar zag je dus vaak bezig in de sanitaire ruimtes. Ben maar in 1 gebouw geweest maar de andere zullen dezelfde opzet hebben. Genoeg toiletten (12) en 2 urinoirs.
Minpuntje was dat zeker toen de camping vol stond en het spitsuur was (na de kidsclub) de watertemperatuur van de douche wisselde en wat kouder was. Niet fijn is maar logisch omdat er dan 15 douches aanstaan en er afgewassen wordt. Afwasplekken zijn er ook genoeg 2x 5 plaatsen. Er zijn per gebouw 4 ouder/kinder duo douches en een aparte kinderruimte met een badje. Verder nog washokjes en wasbakken met spiegels.

Het zwembad is netjes en schoon geen glijbaan ofzo temp rond de 28 graden denk ik, en het buitenbad is ook prima maar geen glijbanen of grote dingen die temperatuur is 20 graden ofzo denk ik.
Nadeel is dat er geen echt toezicht is. Als het druk is staat er wel eens iemand om mensen aan te spreken op gedrag maar met kinderen wel opletten dus. Ondanks de drukte was het gezellig in het water dus continu toezicht is niet nodig lijkt het. Er is ook een mooie zwemvijver op de camping met glijbaan en zandstrand of gras.

Hier kun je ook een plaats met sanitair boeken en ligt erg mooi maar wel veel zwemmers in de buurt maar de vijver is groot dus veel last heb je er niet van denk ik.
Er zit ook een echte golfbaan bij de camping dus soms zie je mensen met golftassen over de camping lopen, was voor mij voor het eerst  :K
je PADI kan je ook halen daar een duikvereniging maakt gebruik van de vijver en zwembad.

Rustige ligging, Bladel op 2km en bos om de hoek 1,5 km ofzo. Leuke wandeltocht van de 'heks' Kaat en fietstochten genoeg te maken vanuit de camping.

Restaurant en de friettent niet geprobeerd maar schijnen goed te zijn.
Winkeltje op de camping zelf met verse broodjes vanaf 8 uur en klein assortiment voor een campingwinkel. Wel duurder dan de super maar dat is altijd wel op campings. 

Enige nadeel is dat je 50 cent moet betalen om je afval weg te gooien.

    * Vriendelijkheid personeel: 9.0
    * Sanitair: 8 schoon maar wisselende watertemp.
    * Schoonheid van de camping zelf: 8
    * Animatie team: 8 beetje chaotisch soms maar dat is ook wel weer leuk
    * Voorzieningen: 8
    * Eet gelegenheden op de camping: niet geprobeerd
Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal