Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: NL: Flevoland: Zeewolde: Camping Erkemederstrand  (gelezen 2553 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

reekie

  • Klap fanaat
  • *
  • Offline Offline
  • Geslacht: Vrouw
  • Berichten: 198
  • Merk Vouwwagen: Aart Kok Livingstone Game Drive
NL: Flevoland: Zeewolde: Camping Erkemederstrand
« Gepost op: augustus 20, 2010, 11:26:47 am »

Superleuke camping voor mensen met honden en kinderen. Er is een zgn. hondenstrand van 3 km lang, die door middel van bosjes en struiken is opgedeeld in kleine strandjes. Resultaat: hoe verder je loopt, hoe minder mensen je treft en je dus grote kans hebt op een stukje privéstrand  :J. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een stuk met meer mensen/honden en kinderen. Op het hondenstrand mogen de honden los lopen. Daarnaast zijn er ook stukken strand waar je de hond aan de lijn moet houden en een stuk waar het verboden is voor honden. Het strand loopt langzaam af, dus kinderen zitten niet direct in het diepe. Delen van de camping zijn ook gelegen aan het water, waardoor je direct vanuit je kampeermiddel vrij uitzicht hebt over het water. De stranden worden dagelijks schoongemaakt.

Wij stonden niet aan het water maar op een groot goed onderhouden grasveld. Hoewel het gras op de plekken waar een kampeermiddel heeft gestaan natuurlijk wel weg is, dus dan sta je op het zand. De grond is niet hard, dus je haringen krijg je er redelijk makkelijk in en natuurlijk ook weer uit. Meer dan genoeg ruimte voor je vouwwagen en bijzettentjes (+/- 125 m2). Electriciteitspaal is nooit ver weg en je hebt 6 Amp. tot je beschikking. Er zitten verscheidene watertappunten op het veld. De meeste mensen op het veld hebben een of meerdere honden. Wat ons als eerste opviel was dat het personeel op de camping zeer vriendelijk is en te allen tijden willen helpen. Dat gold ook voor de jongeren die bijvoorbeeld werken in de supermarkt of in de feesttent. Altijd vriendelijk en in voor een praatje of een aardig woord naar de kinderen.

Er is in het hoogseizoen animatie geregeld. Maar daar hoef je natuurlijk niet aan mee te doen en de animatie is gewoon een aardigheidje, dus geen glampingachtige activiteiten. Denk aan een voetbalcompetitie, slapen in het clubhuis en filmpjes kijken en een ontbijtje, lampionnenoptocht, hondentraining op zondagochtend of een bierproeverij voor de pappa's en mamma's. In het hoogseizoen is er een grote circustent aan het water, waar de grotere activiteiten plaatsvinden. Dit is meestal aan het eind van de dag: een zanger, een bingo, mini-playbackshow, voor een goed doel spullen ophalen bij de campinggasten en dan 's avonds een veiling, e.d..  

De sanitaire ruimtes worden een paar keer per dag schoongemaakt en zijn echt heel schoon. Wc-rollen hangen al op de wc's. Douchen en toegang tot de ruimtes gaan door middel van sep-keys. Deze kun je opladen bij de receptie.

De jongeren hebben hun eigen veld, waar ze hun eigen vakantie konden doorbrengen. Dit gaat dan gepaard met veel muziek, en complete bankstellen gaan dan mee. Heel geinig om te zien en lang te lopen. Overigen het je helemal geluidsoverlast van ze. Want ze worden goed in de gaten gehouden dat ze op tijd stoppen met de muziek en er zijn afspraken over het gedrag.

Verder is er een stuk waar de kinderen hutten kunnen bouwen, een crossbaan en een goed onderhouden kinderboerderij. Ook een heel mooi voetbalveld, waar heel veel kinderen zich vermaken. De auto's kunnen worden geparkeerd op parkeerterreinen tussen de velden in.

Toevoeging website door moderator: http://www.erkemederstrand.nl/camping_flevoland.php
« Laatst bewerkt op: oktober 27, 2010, 07:42:18 pm door Klavertjes »
Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal