Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: D: Schwarzald: Bad Wildbad: Frerienparadies Kleinezhof  (gelezen 5644 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Sirano

  • Gast
D: Schwarzald: Bad Wildbad: Frerienparadies Kleinezhof
« Gepost op: april 29, 2012, 03:17:56 pm »

Zomervakantie 2011

- 2 1/2 week in augustus
- achteraf betalen (540,00 euro)
- ruime plaatsen met water naast de deur
- 16 amp. beschikbaar, dus de bakplaat is welkom
- honden zijn hier welkom, dus de 2 kleine Schipperkes van ons ook
- zeer vriendelijke gastfamilie
- rustige camping
- Wifi beschikbaar
- eigen gestookte drank te koop  :K
- goed eten
- voor kinderen tot 12 jaar genoeg te doen
- sanitair is gedateerd, maar redelijk schoon, na een fikse regenbui niet gaan douchen daar het water dan niet wegloopt.
- wasmachines aanwezig

Kortom een aanrader in het Schwarzwald, rustig kamperen in een gigantisch bosrijk gebied.
Veel mogelijkheden tot wandelen, fietsen, zwemmen etc.

Wanneer wij hier een cijfer aan zouden moeten hangen: 7,5

http://www.kleinenzhof.de/nl/
Reisafstand Utrecht: 560 km
« Laatst bewerkt op: april 29, 2012, 03:25:40 pm door Sirano »
Gelogd

Candace

  • Klapperraar
  • **
  • Offline Offline
  • Berichten: 74
  • Merk Vouwwagen: Combi camp country
Re: D: Schwarzald: Bad Wildbad: Frerienparadies Kleinezhof
« Reactie #1 Gepost op: augustus 12, 2012, 08:01:12 pm »

Wij hebben deze zomervakantie 1 week op Kleinenzhof gestaan. Erg leuke en fijne camping. Kinderen willen er zeker nog een keer naar terug. Ze kunnen veel doen op de camping, zwemmen(binnen/buitenbad), beekje waar je met een vlot in kunt varen, geitjes aaien, speeltuintje en genoeg Nederlandse kinderen om mee te spelen. De staanplaatsen zijn tussen de vaste staanplaatsen. De plekken verschillen van grote en zijn over de hele camping verdeeld. Als je aankomt krijg je een plattegrond met de vrije plaatsen, en kan de "speurtocht" beginnen. (Soms zijn de vrije plaatsen al bezet...) Wij hadden een ruime plaats, dicht bij de beek,speeltuin en zwembad, erg leuk voor onze kinderen, konden dus "alleen" overal naar toe op de camping. Dus, ga je met kinderen is het leuker/fijner als je een plaats dicht bij beek en zwembad uitkiest. Het is gedeelte rechts van de ingang en het gedeelte helemaal achterin van de camping, is minder leuk is voor kinderen, zitten dan erg ver van alle leuke dingen. Er word ook van alles gedaan op de camping, fakkeltocht,broodjes bakken etc.( maar hier hoef je natuurlijk niet aan mee te doen) Wat wij een groot voordeel vonden, was dat het s'avonds rustig is op de camping. Sanitair was schoon, wc papier, douche zonder muntjes en geen drukknop, gewoon douche aan en warm water. Tot 22:00 kun je broodjes bestellen,voor de volgende dag. Lekkere broodjes. Restaurant ook erg goed en lekker eten(dinsdag gesloten).
Als we een cijfer aan deze moeten geven camping, kinderen zeggen een 10, wij een 9.
Gelogd

JanW

  • Gast
Re: D: Schwarzald: Bad Wildbad: Frerienparadies Kleinezhof
« Reactie #2 Gepost op: augustus 12, 2012, 08:52:30 pm »

Wij staan nu op deze camping en zijn erg enthuosiast. Het sanitair is nog mooier dan bij ons thuis, alles is van natuursteen. Wij staan aan het beekje waar de kindren de hele dag achter omze vouwwagen aan het pinteren zijn op vlotten.

Wij gaan hier zeker nog een keer terug!
Gelogd

Selandus

  • Klap fanaat
  • *
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 199
  • Merk Vouwwagen: Smitveld Ruebist
Re: D: Schwarzald: Bad Wildbad: Frerienparadies Kleinezhof
« Reactie #3 Gepost op: juli 26, 2019, 05:32:09 pm »

Hier net een weekje gestaan. De bovenstaande beschrijving klopt nogsteeds.

Wij hadden een heerlijk rustig en ruime plek op een terras, vlak bij de ingang. Kort doodlopend paadje met 4 terrassen (7 plekken) boven een gedeelte waar vooral veel caravans en campers stonden. Prachtig uitzicht op de berg aan de andere kant van de weg. Alleen wat lastig bovenkomen met de klapper, achter een hybride (automaat) een steile helling met los grind op lukte niet. Ook anderen hadden er moeite mee om een aanhanger boven te krijgen. Meerdere karren omhoog geduwd tijdens ons verblijf.

Ben wel heel blij dat we zelf een plekje mochten zoeken, want ik had voor geen goud tussen die sleurhutten willen staan die wel letterlijk de haringen van de voortent konden delen. Wij hadden mooi ons eigen terras!

Ondanks dat de camping behoorlijk vol stond, toch geen moment gehad dat het te druk aan voelde of dat het sanitair onvoldoende was.

Prima broodjes, supermarktje met voldoende assortiment voor als je iets vergeten was, lekker zwembad, een speelbeek met vlotten, een dierenweide en een speeltuin. En niet te vergeten een indoor speelgelegenheid met tafeltennistafels, voetbaltafel, diverse andere spelletjes en ook nog een complete sporthal.  De stokerij wordt alleen in de winter gebruikt, dus het stoken niet live kunnen aanschouwen. Wel uitgebreid geproefd natuurlijk.

De familie die het geheel runt, staat de hele dag voor je klaar. Zelfs moeder met een 2 weken oude baby op haar arm draait gewoon mee.

Het restaurant vond ik wat tegenvallen. Niet duur, maar de kwaliteit was niet wat ik van Duitsland gewend ben. De grill-avond viel ronduit tegen, maar ook de maultaschen heb ik elders veel lekkerder gehad.

Maar wel een prachtige omgeving, waar je heerlijk vanaf de camping kunt wandelen. Er lopen diverse routes over de camping. Zowel vlak (door het beekdal) als over de omliggende bergen. En genoeg dingen te doen met de kinderen in de omgeving.


* Vriendelijkheid personeel: 10
    * Sanitair: 10
    * Schoonheid van de camping zelf: 8
    * Animatie team: nvt
    * Voorzieningen: 8
    * Eet gelegenheden op de camping: 6
Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal