Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:

* Voorjaars-Klapweekend


Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: Marcel Stokking naar Aart Kok  (gelezen 2951 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

muis

  • Gast
Marcel Stokking naar Aart Kok
« Gepost op: september 23, 2010, 08:49:11 pm »

Marcel Stokkink in dienst bij Aart Kok Adventure

Aart Kok Adventure in Heemstede, marktleider in de markt voor tenttrailers met de merken Aart Kok en Combi-Camp, breidt per 1 oktober a.s. haar organisatie uit met Marcel Stokkink in de functie van purchasing en service manager. In deze functie zal hij zich bezig gaan houden met het begeleiden van de diverse productie units en met de ondersteuning van het dealernet in binnen- en buitenland.

Marcel is geen onbekende in de kampeerbranche, zeker niet als het om tenttrailers en vouwwagens gaat. Hij werkte voorheen gedurende 10 jaar bij Tenttrailer Company in Harfsen, waar hij verantwoordelijk was voor onder andere de Tago vouwwagens.

De vacature die bij Aart Kok Adventure ontstaat door uitbreiding van de activiteiten zowel in productrange als in nieuwe afzetmarkten sluit naadloos aan bij de ambitie die Marcel Stokkink heeft om zijn kennis en ervaring uit te bouwen. Het toekomstperspectief binnen een dynamisch en sterk groeiend bedrijf is wat hem heeft doen besluiten de overstap te maken.

Aart Kok Adventure is sinds 20 jaar bekend om vouwwagens en tenttrailers in het hoge kwaliteitssegment. De productrange heeft in de afgelopen jaren sterke uitbreiding gekend, met als laatste wapenfeit de Tuareg outdoor trailer, bekroond met de Caravanning Design Award 2010. Voor 2011 staat er onder andere weer een nieuw model tenttrailer in de startblokken en zullen de Duitse en Scandinavische markt betreden worden. Bij Aart Kok Adventure ziet men de ambitieuze plannen met vertrouwen tegemoet nu Marcel het enthousiaste team komt versterken.



 

Aart Kok Adventure Tenttrailer Import BV
Cruquiusweg 29
2102 LS Heemstede
Tel 023-5471774
www.aartkok.nl
« Laatst bewerkt op: september 24, 2010, 05:39:56 am door marcel.s »
Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal