Hoe herkenbaar, afgelopen jaar twee weken in Italiƫ gestaan, bloedje heet, en op de ochtend van vertrek een mega bui, alles doorweekt. Omdat er meer tegen voorspelt was alles snel ingeklapt en richt hotel in Duitsland gereden. Het idee was om de klapper op de parkeerplaats van het hotel uit te klappen en te laten drogen (het was alleen de slaapcabine, de voortent was de dag daarvoor al droog ingepakt!
Helaas onderweg veel files in Zwitserland waardoor we in het donker bij het hotel aan zouden komen. Toen ook nog een telefoontje van het hotel dat op woensdag de keuken gesloten was, besloten we om net over de grensovergang een parkeerplaats op te zoeken. Bij Basel zit op de grens een restaurant met de gouden M, en een mooie parkeerplaats. Er stond die namiddag een warm briesje, dus snel de klapper opgezet en de kids naar de Mac gestuurd om eten te halen. Wij rustig op onze stoelen en eigen tafel gegeten en na een uur was de Cabanon kurkdroog. We kregen nog wel even bezoek van de Polizei die kwamen vragen wat we van plan waren 😜. Na uitleg moesten ze lachen en wensten ons smakelijk eten. Zo arriveerden we in het donker moe maar voldaan in ons hotel!
P.s. wij kiezen voor de terugweg altijd een overnachting in de luxe hotel! Heerlijk na 2 weken kamperen...