Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 1 
 Gepost op: Vandaag om 07:31:13 pm 
Gestart door johnpeter - Laatste bericht door OhPeeCee
Je hebt voor Hk ook het ECO doek. Het doek van onze flyer (uit 2000 en deze hebben we verkocht in 2007) was gebleekt en wat vlekken van een spreeuw die kersen uitpoepte, maar de rest was het doek waterdicht en goed, dat was een katoenen tent. De cocoon aero die we nu hebben is een mengsel of zoiets, droogt sneller dan van de flyer, wordt wel vuiler maar of dat het net zo lang volhoudt als van de flyer is nog maar de vraag. Aart kok niet bekend mee.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

 2 
 Gepost op: Vandaag om 07:31:13 pm 
Gestart door Newbie - Laatste bericht door Sbode
Wij hebben een oud model jametic gehad. Fijne snelle wagen zonder poespas. Opzetten van de basis zal indd hetzelfde zijn voor beide wagens.

De luifel van de Jametic is iets makkelijker op te zetten verwacht ik, maar hij lijkt me minder diep en praktisch dan die van de Trigano.

Beide wagens kan je volgens mij uitbreiden met een zijtent. Afhankelijk van de leeftijd van je kinderen kan dit fijne uitbreiding van je leefruimte zijn (je hebt wel een iets grotere plek nodig).

De Odyssee heeft de mogelijkheid om de voorwand naar de luifel te verplaatsen voor een grotere binnenruimte. Onze Jamet Panorama kon dit ook, maar hier hebben we nooit gebruik van gemaakt.

Wij vinden een vaste keuken heel handig. Vooral omdat al je keukenspullen een vaste plek hebben. Dit scheelt met in en uitladen en je hebt meer opbergruimte.

 3 
 Gepost op: Vandaag om 07:22:07 pm 
Gestart door johnpeter - Laatste bericht door johnpeter
Hallo, het tentdoek van Aart Kok versus het tentdoek van Holtkamper, zijn er mensen hier op het forum die daar iets over kunnen zeggen wat betreft kwaliteit verschil? Holtkamper doek heeft een waterkolom van 70 en Aart Kok van 40. Mijn inziens is 70 cm onnodig en volstaat 40 cm prima, of zijn daar andere ideeën over? Groet John

 4 
 Gepost op: Vandaag om 05:42:18 pm 
Gestart door GJT - Laatste bericht door Alex
Dank je voor het melden.

 5 
 Gepost op: Vandaag om 05:41:47 pm 
Gestart door PaulStiefel - Laatste bericht door dennisgo
@paulstiefel ik heb inderdaad die bevestigingen los gemaakt en opnieuw onder het frame gelast. Volgens mij had ik bij het voorste gedeelte alleen grotere RVS ringen er onder gezet.
Was niet heel veel werk als je iemand ken die kan lassen.
Als je hem goed recht erop zet kan je gewoon beide schroefjes bevestigen op je dissel hoor.

 6 
 Gepost op: Vandaag om 05:40:31 pm 
Gestart door GJT - Laatste bericht door GJT
Kan dicht, is verkocht.

 7 
 Gepost op: Vandaag om 05:34:38 pm 
Gestart door PaulStiefel - Laatste bericht door Hemertje
Zie hier hoe ik destijds de keuken gemonteerd heb

https://www.vouwwagenclub.info/forum/index.php?topic=20605.0

 8 
 Gepost op: Vandaag om 04:57:53 pm 
Gestart door Albertine - Laatste bericht door Alex
Mooie complete wagen.
Ga je kleiner wonen?  ;)

 9 
 Gepost op: Vandaag om 04:56:05 pm 
Gestart door Wezenbeek - Laatste bericht door .johnny
Ik overweeg om dit ergens te laten doen, ook omdat inderdaad de 1450 euro wel erg veel is voor een fietsendrager. Wat ik me afvraag: hoe worden de onderste buizen verlengd? ik kan dat niet terugvinden in de omschrijving.
zie trouwens ook hier wat van Aart Kok zelf: https://www.facebook.com/watch/?v=534487030789544
Zelf maar beantwoorden: die onderste buizen moet je dus zelf met passend aluminium verlengen, krijg ik door van Ebk71. "buitendiameter buis van fiamma: 35 mm en de binnenmaat 30mm" (even nameten).
Inmiddels is de prijs bij AK opgeschroefd naar 1580. Verder doen ze dit alleen in het winterseizoen.

 10 
 Gepost op: Vandaag om 04:35:34 pm 
Gestart door PaulStiefel - Laatste bericht door PaulStiefel
Dennisgo, heb je een nieuw frame gemaakt? Of de 2 haken en 2 ringen op het originele frame naar buiten toe verplaatst? Ik denk dat dat laatste de meest praktische oplossing gaat worden, eventueel een extra set toevoegen op ipv de huidige verplaatsen.

De keuken kan een stukje terug op de dissel dan zodat draaien ook geen probleem is. Wordt nog even puzzelen wat de beste positie is voor de onderdelen en dan wat (laten) lassen.

Wat ik me nog afvroeg, die twee snelkoppelingen zijn identiek (dus niet symmetrisch), met de twee versprongen schroefgaten kan één waarschijnlijk wel met twee schroeven op de schuine disselbalk gemonteerd worden, maar de andere heeft zijn schroefgaten dan eigenlijk verkeerd om zitten. Hebben jullie de koppelingen ieder met één schroef vast zitten?

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal