Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: « 1 2 3 4 5 6 7 8   Omlaag

Auteur Topic: FELUKA  (gelezen 40196 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

esentim

  • Gast
Re: FELUKA
« Reactie #105 Gepost op: augustus 28, 2016, 10:08:25 pm »

Nou buurman, ik hoop dat je een heerlijke vakantie hebt. Wij zijn net terug van 3,5 week door frankrijk trekken met onze Feluka. Het was weer fijn!
Nog een inruim- tip voor de volgende keer:
Als je achterin de tafel en de stoelen legt, is er voorin precies plek voor 4 AH vouwkratjes. Kratjes zijn ideaal voor snel in-en uitpakken. Wij hebben 2 kratten met kleding, 1 met handdoeken en beddengoed en 1 met luchtbedden en isolatiematjes. In de bankjes hebben wij voorin ( onder de kleine klep, zodat je er makkelijk bij kunt) witte bakjes van de ikea met losse spullen: 1 bakje toiletspullen, 1 bakje gereedschap, 1 bakje lampjes en opladers, 1 bakje speelgoed en 1 bakje zwemspullen (duikbrillen en opblaasspul). Achterin de bankjes liggen grotere dingen zoals de voortent (wij gebruiken meestal alleen de grote luifel) en ondertentjes en hangmatten.
Het worteldoek, haringen en scheerlijnen leggen wij in de disselkeuken omdat je dat altijd als eerste nodig hebt.
Door de spullen altijd in de bakjes en kratjes te laten zitten, zijn we supersnel in- en uitgepakt.
We hebben een stretcher (20 euri bij de gamma) die we onder de luifel zetten als bankje, daar passen de 4 kratten onder. Die stretcher gebruiken we ook als bed: bij korte stops zetten we hem in de bak en slaapt onze zoon daar.  Onze twee meiden slapen in een bed, dus we hoeven dan geen ondertentjes op te zetten.
En de laatste feluka-tip: wij nemen altijd een losse plank mee die we als "vensterbank" achterin op de bak leggen. Die gebruiken we voor alle losse dingetjes die je snel ff weg wil leggen, zoals sleutels, zonnebrillen, tijdschriften etc. Maar eigenlijk zouden we daar ook de vakken in het tentdoek voor kunnen gebruiken, want die gebruiken we nu niet. :# Zo zie je maar weer...het kan altijd nog efficienter I:
Gelogd
Pagina's: « 1 2 3 4 5 6 7 8   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal