Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:

* Voorjaars-Klapweekend


Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: (bravo)kampeerdagen 2012  (gelezen 2566 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

bensi

  • Klap prof
  • ****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 1.426
  • Merk Vouwwagen: Smitveld Ruebist
    • Mijn andere hobby
(bravo)kampeerdagen 2012
« Gepost op: januari 22, 2012, 05:12:36 pm »

Regionale kampeerbeurs voor de vierde keer
Ommer Kampeerdagen een blijvertje

OMMEN - Voor de vierde keer vinden op 27 t/m 29 januari de jaarlijkse Ommer Kampeerdagen plaats. Dit evenement wordt opnieuw georganiseerd door Jolanda en Robin Brakel, die een deel van de showroom afstaan aan recreatie-ondernemers in de omgeving. Jolanda en Robin Brakel: ?Je ziet dat de Ommer Kampeerdagen steeds bekender worden. De vorige edities waren een groot succes. Je kunt je natuurlijk presenteren op grote (en dure) landelijke beurzen, maar in onze showroom hebben we ruimte genoeg om de mogelijkheden van alle deelnemers te presenteren. We merken dat veel bezoekers deze presentatie aantrekkelijker en gezelliger vinden. We zitten met Bravo Vouwwagenwereld middenin een fantastisch recreatiegebied met ongekende mogelijkheden en schitterende campings. We kunnen nu al beloven dat er tijdens de vierde Ommer Kampeerdagen weer veel te genieten valt?.

Primeurs
Bravo wil wel een tipje van de sluier oplichten van wat bezoekers zoal kunnen verwachten op de Ommer Kampeerdagen. Vouwwagenliefhebbers zullen zeker de nieuwe modellen in de exclusieve Aart Kok Adventure-lijn, willen bekijken. Voor de nieuwe compacte Smitveld-wagen zal er zeker veel belangstelling zijn. Ook Camp-let en Combi-Camp showen het nieuws voor 2012. Een opmerkelijke barbeque-trend is de Cobb Portable Grill. Deze wordt door een professionele kok gedemonstreerd. Daarnaast is er o.a. een wijnproeverij, een presentatie van de Zambezi-club, campingtoys en -outdoorkleding. Bovendien kunnen bezoekers kennis maken met diverse, uiteenlopende campings uit de omgeving van het mooie Vechtdal.

De Ommer Kampeerdagen worden gehouden op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 januari. Het evenement is afgestemd op de hele familie. Er is een gezellig terras ingericht en voor de kinderen is er een echte bioscoop.

Ommer Kampeerdagen
Wanner: 27 t/m 29 januari 2011
Waar: showroom Bravo Vouwwagenwereld, Haarsweg 87-89 - 7731 HJ Ommen
Openingstijden:
vrijdag: 10.00 tot 17.00 uur
zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur
zondag: 10.00 tot 16.00 uur
Meer informatie:  http://www.bravovouwagenwereld.nl
Toegang: gratis

Gelogd
Ex - Smitveld Ruebist >> Combi Camp Venezia >>Camplet Concorde >>Smitveld Ruebist>> Nu een Combi Camp Country
Blijven klappen, daar gaat het om ;-)
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal