Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: Camping : Les 3 Lacs du Soleil in de Alpen ( vacance soleil )  (gelezen 1856 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

bull1976

  • Gast
Camping : Les 3 Lacs du Soleil in de Alpen ( vacance soleil )
« Gepost op: maart 22, 2012, 02:38:21 pm »

Onze aller eerste reis met onze vouwwagen is geboekt  :> , het word een camping van Vacances soleil in de Alpen namelijk " Les 3 Lacs du Soleil "
Nu blijkt dat je er een koelkast kan huren , kan iemand mij vertellen hoe dit in zijn werk gaat en hoe groot die koelkasten zijn , worden deze in de voortent geplaatst of staan die ergens in een gebouw met een slot op ?
Is er al eens iemand daar geweest .
Gelogd

EdwinMerks

  • Gast
Re: Camping : Les 3 Lacs du Soleil in de Alpen ( vacance soleil )
« Reactie #1 Gepost op: maart 22, 2012, 05:39:16 pm »

Koelkastjes krijg je in principe gewoon in je vouwwagen. Type tafelkoelkast. Wij zijn hier vorig jaar voor 1 nacht geweest in een tent van Vacansoleil (we hebben onze vouwwagen pas later gekocht). Hou er rekening mee dat de meertjes (3 lacs) wel redelijk ver van elkaar vandaan liggen. Het lijkt alsof de glijbaan vlakbij het zwembad is maar dat is helemaal aan de andere kant van een meer.
Op zich goede camping. Sanitair is schoon en verzorgd. Klein supermarktje. Het ligt weliswaar in de alpen maar van hoge bergen is echt geen sprake. Je zit meer in een dal tussen heuvels. Dit is ook die camping waar vorig jaar een tornado heeft huisgehouden en waar een paar bomen op tenten van Vacansoleil terecht zijn gekomen. Er zijn toen 1 of meerdere mensen omgekomen. Probeer wel te zoeken naar een plek waar mensen zitten die er ook langer verblijven. Je hebt anders kans om op een veldje geplaatst te worden waar alleen mensen komen die 1 nacht blijven (op doorreis). Is iets minder gezellig.

Veel plezier in ieder geval!
Gelogd

gaan

  • Klap prof
  • ****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 803
  • Merk Vouwwagen: Trigano Odyssee 2012
  • als de klapper zonder klap klapt dan klopt het.
Re: Camping : Les 3 Lacs du Soleil in de Alpen ( vacance soleil )
« Reactie #2 Gepost op: maart 22, 2012, 08:04:12 pm »

Wij hebben in la France ook regelmatig een koelkast gehuurd, het is meestal een eenvoudig tafelmodel van 60 cm breed.
Deze worden bij je tent of vouwwagen gebracht en zet je vervolgens in je voortent, we hebben hem ook wel eens naast de buitenkeuken laten staan onder de tarp.

Ook één keer een koelkluisje gehuurd, dat was eigenlijk een muur waar allemaal koelkastjes inzaten. Een beetje vergelijkbaar met de lockers bij een zwembad maar dan gekoeld.
Minder handig omdat deze vaak op een centrale plek staan.
Gelogd
Een staande ovatie voor alle klappers
klap, klap, klap, klap, klap, klap, klapperdeklap, klap, klap, klap, klap, klap, klap, klap, klap, klap, klap, klap, klap, klap, klap, klap, klap, klap, klap, klap, klap, klap, klap, klap, klap, klap, klap, klap, klap, klap, klap, klap, klap, klap.
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal