Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: NL: Noord-Brabant: Recreatiepark TerSpegelt  (gelezen 2358 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

faba

  • Gast
NL: Noord-Brabant: Recreatiepark TerSpegelt
« Gepost op: september 02, 2012, 10:41:07 pm »

Zo, wij zijn er nog een weekje tussenuit geknepen naar Eersel, recreatiepark TerSpegelt. WW

Dit ligt op (in vogelvlucht) 6 km van de Belgische grens.

De camping heeft een hoop + punten

-Het Sterrestrand is een overdekte (en afgesloten) speelplek voor de kids met zand en water. Het is er lekker warm binnen. Het water is wel koud maar dat deert niet want het is niet bedoeld om in te zwemmen, het is er echt bedoeld om in te ploeteren met schepje en emmertje en is op z'n diepst misschien 30 cm diep.
Verder staan er daar ook verscheidene klimtoestanden waar de kids naar hartelust in kunnen klimmen en af glijden.
Voor onze beide meisjes was dit zeker een topper zandsoep maken, zandkoekjes maken, riviertjes maken en vullen met water  :H .

Het sanitair is er supernetjes, de kleedkamertjes (wel wat weinig, maar wij kleedden ons al om in de tent of onder de handdoek) ook supernetjes.

-Het verwarmde zwembad (tropisch) is in dezelfde overdekking maar afgescheiden door een drenkbad van het Sterrestrand (kwestie om het zand eerst af te spoelen en ook een aparte rechtstreekse ingang. Het omvat in aparte stukken een groot poedelbad voor de allerkleinsten met zitruimte voor de ouders en afgemaakt met een hek en poortje met enkele klink aan de buitenzijde, een groot bubbelbadgedeelte, een gewoon zwembad en een apart bad waar de glijbaan te bereiken is en waar men ook inplonst bij aankomst. Douches en kleedkamer wederom superschoon.   

-Het meer met zandstrand is zeer proper, ook het strand wordt keurig onderhouden, hier is ook wat animatie voor de kids, nl een dubbele tokkelbaan, een blob (gigantische luchtgevulde matras die op het water ligt, aan de kant van het meer gaat er iemand op zitten en die wordt dan de lucht richting water gekatapulteerd doordat iemand anders van de steiger afspringt aan de andere kant landt op de luchtmatras), pedalo bootjes en waarschijnlijk nog veel meer

-Knutselzolder: tijdens het seizoen is er elke dag knutselactiviteit van 10u tot 11u voorzien (in de praktijk tot 12u), buiten seizoen enkel tijdens het weekend.(onze meiden hebben zich daar ook goed vermaakt) Er is zelfs een werkplaats waar kinderen leren figuurzagen en dergelijke (hoe het daarmee zit weet ik niet precies)

-de kampeerplaatsen worden ingedeeld volgens de leeftijd van je kids of als je geen kids hebt, kan je ook kiezen voor een veldje zonder.
De veldjes voor de kinderen tot 6 jaar zijn zelfs exclusief voorbehouden voor mensen die minstens één kind tot 6 jaar hebben. Elk veldje voor de allerkleinsten is voorzien van een speeltoestand (bij ons zandbak en zitding om zandtaartjes op te maken of zo), de kampeerplaatsen -6 zijn ook zodanig geplaatste dat ze niet al te ver zijn van een sanitair gebouw.

-De wagen mag niet op het veldje geparkeerd worden, langs de weg zijn parkeerplaatsen voorzien (wij waren natuurlijk aan het einde van het seizoen, we hadden steeds voldoende parkeerplaats), op te merken ook dat de camping zeer verkeersluw was.

-sanitair is super verzorgd, altijd ontzettend schoon en goed bedacht. Zo zijn er wc's, douches en lavabo's speciaal voor de kids en  zijn er gezinsdouches. Warm water is inbegrepen

-het personeel is zeer correct en vriendelijk

-de terreinen liggen er zelfs op het einde van het seizoen zeer verzorgd bij

-de winkel is goed voorzien van alle mogelijke artikelen en is schappelijk in de prijzen

nadelen
-het aanbod in het Sterrestrand en in de horecazaak bij het zwembad om te eten is beperkt en het is best lang wachten (maar ja, de kids kunnen intussen lekker spelen en ravotten in de buurt dus eigenlijk .... :P

-de camping is behoorlijk groot, voor de inkopen in de supermarkt een de ingang van de camping moet je tijd uittrekken (en die hebben we want het was tenslotte vakantie) of een fiets hebben.

De camping is best wel prijzig maar door allerlei voordelen (jongegezinskorting en last minute boeking, kregen wij korting) Wij zijn 7 nachten gebleven en hebben bijna 290 Euro neergeteld (2 volw met 1 kind 4 jaar en 1 kind 2 jaar) maar wij vonden deze camping dat geld dubbel en dik waard, wij gaan zeker nog eens terug  :>
Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal