Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: NL: Limburg: Montfort: Camping Biej de Vogel  (gelezen 1739 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

jackodb

  • Gast
NL: Limburg: Montfort: Camping Biej de Vogel
« Gepost op: mei 03, 2014, 09:40:21 pm »

Camping 'Biej de Vogel' te Montfort van John en Carla Vogels is een rustige camping met ruime plaatsen. De eigenaren zijn niet veel aanwezig, omdat ze ook nog een cafe-restaurant in het dorp runnen.
Een ruim rond veld met zo'n 15 plaatsen. Daar buitenom nog een cirkel voor de plaatsen met iets meer privacy.
Het sanitair is prima in orde. Schoonmakers heb ik niet gezien, maar toch was het steeds schoon. Dit kan ook te maken hebben met de grote caravans, met waarschijnlijk allemaal toiletten aan boord.
Op het hoofdveld een wipkip en 2 mooie jeu-de-boules banen. De wip, welke op de website stond afgebeeld, bleek defect en weggehaald.
Bij de camping-eigenaren draait het om vertrouwen. Zo krijg je meteen een sleutel van de poort mee en mag je op de dag van vertrek zelf bepalen hoe laat je vertrekt. In het tuinhuisje met folders, plattegronden, de krant, mag je zelf uit de koelkast bronwater meenemen. Maar je wordt dan wel geacht 50 cent per flesje achter te laten.
Ook de krant mag je zo meenemen, maar na het lezen wel weer terug brengen. Hetzelfde geldt voor de collectie leesboeken.
Warm water is gratis. Weliswaar met muntjes, maar als deze op zijn, kun je zo nieuwe halen in het bijna-altijd-onbemande tuinhuisje.
Voor elektrische fietsen is er een oplaadpunt.
Het is een kleine 'boeren-camping' zonder vermaak. Niet echt voor kinderen, tenzij er nog meer zijn. Voor de rust-zoekers een geweldige camping. Goed onderhouden grasveld en struiken.
Waarschijnlijk komen we er niet terug, maar dat is alleen omdat er voor kinderen vrijwel niets te doen is.
Op een schaal van 1 tot 10, geef ik de camping een dikke 8.
http://www.campingbiejdevogel.nl/
 
« Laatst bewerkt op: maart 25, 2015, 05:24:05 pm door Klavertjes »
Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal