Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: NL: Drente - camping Wildryck - diever  (gelezen 3813 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Tessabrenninkmeijer

  • Klapperraar
  • **
  • Offline Offline
  • Geslacht: Vrouw
  • Berichten: 64
  • Merk Vouwwagen: CampooZ Lazy Jack
NL: Drente - camping Wildryck - diever
« Gepost op: juni 18, 2020, 09:09:42 am »

Weekend op de camping Wildryck in Diever gestaan. De camping + huisjes liggen in een prachtig bos. Heerlijke fiets en wandel omgeving. Ik heb onze hond daar echt gemist. Dorpje Diever is leuk om even te stoppen voor een kopje koffie of een lunch.

Camping bestaat uit overzichtelijke veldjes met privé sanitair. Je moet je vouwwagen opzetten tussen 4 stoeptegels. Die stoeptegels liggen vrij dicht bij elkaar. Onze cabanon Malawi 2.0 met voortent en luifel paste er niet tussen. Maar omdat het een veld is konden we sprokkelen. Het personeel kwam gelukkig niet kijken of we goed stonden.

Aardig personeel bij de receptie. Wel wat afstandelijk. Dit komt misschien door de Corona. Ik heb ze alleen bij de  receptie gezien.

Privé sanitair is prima. Ruime badkamer. Niet perfect schoon, maar schoon genoeg omdat het privé is. De douch kregen wij moeilijk op de juiste temperatuur.

Voor kinderen zijn er meerdere simpele speeltuintjes verspreid over het terrein. Dat is super. Meer hebben onze kinderen niet nodig. Het zwembad was nog dicht ivm de Corona. We hebben het niet gemist.

Conclusie:
Camping plek: 6 (klein maar makkelijke te smokkelen)
Omgeving: 9 (prachtig Drents landschap)
Personeel: 7 (prima weinig gezien)
Kindvriendelijk: 8 (onze kinderen hebben ook niet zo veel nodig)
Sanitair: 7 (privé sanitair, was niet mega schoon toen we kwamen maar schoon genoeg)
Gelogd

Camplet-WTB

  • Klap fanaat
  • *
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 133
  • Merk Vouwwagen: Camp-let
  • Camp-Let Passion
Re: NL: Drente - camping Wildryck - diever
« Reactie #1 Gepost op: september 20, 2020, 10:59:48 pm »

Afgelopen weekend (18-20 september 2020) op Camping Landgoed ‘t Wildryck gekampeerd.
Heerlijk weer en schoonouders zaten er tegelijkertijd in een huisje. Last minute besloten er heen te gaan en een plaatsje uitgekozen op het veldje ‘t Hazepad. De keuze voor de plek bleek achteraf een dure. Pas na de iDeal transactie zagen we dat we 35 euro toeslag betaald hadden voor de eigen plaats keuze. Erg duur voor twee nachtjes. We stonden daardoor wel op een plek richting zuidoosten met oog op ochtendzon voor het opdrogen van de dauw voor vertrek.

Park is mooi aangelegd, en ligt midden tussen de bossen. Privé sanitair is een uitkomst en voldeed aan de verwachtingen. In ons geval prima schoon maar wel beetje weinig waterdruk. Hoe dan ook erg prettig direct naast de vouwwagen.

Plekken tussen de stoeptegels zijn krapjes. Voor dit korte weekend de luifel niet opgezet. Hadden we dit willen doen, dan hadden we met de dissell zowat op het weggetje moeten staan. Ook is het kampeerveld wat anoniem omdat iedereen tussen de sanitair gebouwtjes in staat. Hierdoor niet echt een kampeer beleving maar wel weer veel privacy.

Personeel bij de receptie was vriendelijk. We mochten een uurtje langer blijven zodat we de vouwwagen echt droog mee kregen. Scheelt thuis weer gedoe.

Een avond in het restaurant gegeten. Dat was niet slecht maar kon niet tippen aan ‘t Hof van Dwingeloo waar we de tweede avond supergoed hebben gegeten.

Alles bij elkaar zeker een camping om terug te komen. Reden: De ligging i.c.m. privé sanitair.

Camping plek: 7 (idd krapjes, minder geschikt voor lange vouwwagens)
Omgeving: 10
Personeel: 8 (meedenken droogtijd vouwwagen)
Kindvriendelijk: nvt in ons geval
Sanitair: 8 (privé sanitair, was in ons geval schoon maar kan meer waterdruk hebben)

Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal