Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: « 1 2   Omlaag

Auteur Topic: NL: Drenthe: Westerbork: Landgoed Börkerheide  (gelezen 3918 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Emiel

  • Klapperraar
  • **
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 49
  • Merk Vouwwagen: Combi Camp Flexi Comfort
Re: NL: Drenthe: Westerbork: Landgoed Börkerheide
« Reactie #15 Gepost op: juni 07, 2021, 10:30:01 am »

... De plaatsen 33 en 34 zijn mooie plaatsen met zon en schaduw: ze liggen ook wat hoger. Er is overigens geen kraan: die staat wel op de plattegrond en vele campinggasten hebben 'm gezocht: helaas. De plaatsen dichtbij het vennetje zijn onbeschut, daar krijg je alle zon, regen en wind die er maar is. Soms krijg je daar ook de rook van het gezellige kampvuur cadeau. Er is in het vennetje ook een mini-eiland waarop kinderen kunnen spelen.  Wij hebben nauwelijks wind gehad. Als je van een mooie, goed verzorgde en rustige camping houdt, ben je hier zeker aan het goede adres. Kinderen zijn er volop: zij worden niet vermaakt, maar spelen met alles wat voorhanden is.
Van het weekeind hebben we hier ook gestaan, plaats 33 is inderdaad een prima plekje, maar wel wat kuilen waar het water in blijft staan.

Precies tijdens het klappen een enorme onweersbui waardoor het proberen van het opzetten toch een beetje in het water is gevallen, het werd meer improviseren. En rond plek 40 moest er een pomp aan te pas komen om het droog te krijgen. Het was ook echt een hangende bui, buienradar heeft het meer dan een uur volgehouden dat het binnen een half uur droog zou zijn.
Maar vooruit, de oudste (bijna 5) had een vriendinnetje gevonden (het enige andere kind op de vrijdag), en dat was meteen dikke mik, dus die heeft zich prima vermaakt. En een hoop hondenbezitters gezien, ik snap wel waarom: veel ruimte om je hond uit te laten, je loopt zo overal de wandelpaden op, onze woef vond het er ook fantastisch. Zaterdagochtend weer een bui en wat bewolkt, dus helaas was de grond net te vochtig om twee dreumesen lekker rond te laten scharrelen. een picknickkleed biedt dan uitkomst, net als een kuipzeil met speelgoed.

Sanitair was dik in orde, heerlijk warm water onder de douches (niet regelbaar), geen muntjesgedoe, loeiheet afwaswater, mengkranen. Helaas was het systeem voor de (corona)planning wat te ingewikkeld voor veel gasten. Voor iedere bestemming (toilet, douche, wastafel) was er een haakje op een bord, waar je een token op kon hangen die in een emmer eronder lag. Als je klaar was weer even terug leggen. Maar dit bord stond aan de campingzijde, en aan de venzijde, waar de safaritenten stonden kon je dit niet zien. Dus een deel van de gasten deed niet mee. Anderen haalden juist een token van het bord als ze naar binnen gingen... meerdere keren was het bord leeg en bv. de douches bezet.

Positief puntje voor ons was het babysanitair: in het ene (nieuwere/kleinere) gebouw wat karig met twee grote bakken en kranen zonder afscherming (op zich genoeg), in het andere gebouw (direct ernaast) was kennelijk later aan twee kanten (dames en heren) kindersanitair toegevoegd met een leuk aangekleed badje met douchekopkraan. De dames vonden de aankleding reuze interessant. Heel netjes, al was het opstaande randje niet heel handig, ieder golfje over de rand bleef op het blad staan, dus veel vegen met de hand om af te kunnen drogen.

Geen gebruik gemaakt van de eetgelegenheid, maar hier wel prima verhalen over gehoord. Wij wilden echter onze kookgelegenheid uitproberen, en met de kleintjes willen we vooral snel eten op tafel hebben als ze honger hebben....

Verder had ik het voor elkaar gekregen om precies dat ene aansluitpunt waar de zekering ervan uit lag te kiezen. Zat achter een slotje, dus even bellen. Binnen het kwartier geregeld. Ook toen ik vlak voor vertrek de kachel nog even op 2kW gezet had  :+ Da's iets meer als 6A  :O De hele nacht op 1kW was geen probleem, dus alles was al lekker droog.

    * Vriendelijkheid personeel: 8
    * Sanitair: 8
    * Schoonheid van de camping zelf: 9
    * Animatie team: nvt
    * Voorzieningen: 9 (horen zeggen)
    * Eet gelegenheden op de camping:
« Laatst bewerkt op: juni 07, 2021, 10:40:14 am door Emiel »
Gelogd
Pagina's: « 1 2   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal