Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: NL: Noord-Brabant: Haaren: Camping Pergama Landjuweel  (gelezen 2141 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

marcenjeannette

  • Gast
NL: Noord-Brabant: Haaren: Camping Pergama Landjuweel
« Gepost op: september 13, 2010, 01:45:25 pm »

Wij hebben hier met ons gezinnetje (Ik, vriendin en 2 dochters van 5 en 2) een kleine week doorgebracht om onze nieuwe Combi-Camp uit te proberen. Zeer goed bevallen!
Het is een kleine camping (ongeveer 20 plaatsen denk ik), wij hadden een mooie zeer ruime plek met voldoende privacy. De camping is speels en landelijk ingedeeld met hier en daar wat fruitbomen en mooie doorkijkjes.
Sanitair prima in orde, gratis douchen onder een brede, warme straal. Er zijn 2 ruime badkamers waarvan 1 met kinderbadje. Ideaal om met de familie te douchen. Ook is alles over het algemeen schoon.
Voor de kinderen is voldoende te doen. Er zijn 2 grote skelters waarmee ze lekker kunnen spelen, en een (wat verouderd) speeltuintje met schommels, klimrek, draaimolentje, glijbaan enzo. Ook mogen de kinderen 'savonds meehelpen met het voeren van de koeien en het kleinvee, dit vonden ze allemaal erg leuk.

In de omgeving zijn er prachtige fietsmogelijkheden (Kampina op 20 minuten fietsen) en het dorp Haaren is ook in 5 min te bereiken op de fiets. Daar is dan een goede bakker, een AH, kruidvat etc. Fietsen kunnen binnen worden gezet 'savonds, dus smorgens geen natte zadels.

Kortom een prima camping voor iedereen die van rust en fietsen houdt. :J

Toevoeging website door moderator: http://www.pergama.nl/boerderijcamping/index.php
« Laatst bewerkt op: oktober 27, 2010, 07:36:54 pm door Klavertjes »
Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal