Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: gratis controle vw / aanhanger, VVN regio midden, ervaringen?  (gelezen 1529 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

peertjes

  • Gast
gratis controle vw / aanhanger, VVN regio midden, ervaringen?
« Gepost op: april 05, 2012, 12:17:00 pm »

een vervolg van met name techniektopic: Onderhoudsbeurt vouwagen t/m aug 2011, Alex t/m nunogconway, en sleutelmeeting 2011

Wie heeft ervaringen met een gratis vw/trailer/.. controle georganisserd door VVN (veiligverkeer)?
VVN Afd. Harmelen (Utrecht) doet dit in samenwerking met Anwb, politie, met en bij een lokaal carrosseriebedrijf (na aanmelding vooraf). Ons streekblaadje nodigt 'aanhanger' bezitters uit zich aan te melden. Zelf noemt de organisatie het zowel controle als keuring.
Ikzelf wil ze nog bellen en vragen of de Bovag checklijst wordt gehanteerd en of een reparatieadvies verplichtingen bij het carrosseriebedrijf geeft. (Bovaglijst: zie topic Onderhoudsbeurt vouwagen/Alex).
Nu ben ik benieuwd naar mede vw eigenaar ervaringen. VVN organiseert elders ook regionale controle beurten dus iemand zal weleens meegedaan hebben.
Is deze controle de moeite waard naast onderhoudscontrole zelf doen of betaalde beurten elders?
Zou de politie je terplekke een prent kunnen geven als je nog steeds geen mistlamp hebt of een bandje van ca. 6 jaar..?
info krantbericht: Zaterdagmorgen 28 april a.s. Locatie , carross. bedrijf van Wiggen te Harmelen (Utrecht west); aanmelding o.a. via 0348-443842 (wcjdelange@hetnet.nl) [heb hier geen aandelen in maar meer details voor de aanmelding kunnen ook per Pb].
Gelogd

peertjes

  • Gast
Re: gratis controle vw / aanhanger, VVN regio midden, ervaringen?
« Reactie #1 Gepost op: april 08, 2012, 03:42:01 pm »

aanvullend: Overige keuringslocaties in het land met data tussen nu en mei 2012: Zie www.vvn.nl  en vul in zoekopdracht in 'caravancontrole' en de locaties rollen eruit (vouwwagens zijn welkom maar pakt de zoekopdracht niet)
 http://www.veiligverkeernederland.nl/search/node/caravancontrole

Met organisator VVN afd. Harmelen heb ik gebeld en deze vw/aanhangerkeuring is dus, en bevestigend in mijn vermoeden, geheel vrijblijvend.  Te nemen akties of reparaties blijven eigen keuzes en verantwoordelijkheid. Vrijdagmiddag j.l. hadden zich ca 7 aangemeld en er was nog plaats. Zolang er plaats is wordt je na aanmelding ingedeeld, ook om onnodige wachttijden te voorkomen.
Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal