Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: Montenegro - Zuid Kroatie  (gelezen 7052 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Stori

  • Gast
Montenegro - Zuid Kroatie
« Gepost op: januari 25, 2012, 11:28:15 pm »

Ik vermoed dat ik niet zo veel kans maak, maar we zijn ons een beetje aan het oriënteren op dit gebied. Heeft er al iemand ervaring met campings in Montenegro? Of een goeie campingtip voor bezoek aan Dubrovnik.
Eigenlijk heb ik dit deel van Zuid Europa altijd een beetje overgeslagen omdat mijn man niet door Duitsland wil rijden. Nav van het topic over de tempo 100 keuring voor Duitsland, zag hij het plotseling wel zitten omdat nu blijkt dat die keuring éénmalig is en niet jaarlijks zoals wij dachten (met dank aan dit forum). Terwijl ik nog net tikte dat we het een geldklopperij vonden, heeft hij al bijna een afspraak vastgelegd bij de Vouwwagenspecialist  :), want in België vind ik niks.
En mag ik nieuwe plannen gaan maken. Normaal gaan we met Acsi en Best Deal kaartje (buiten seizoen), maar Montenegro staat er zelfs niet tussen.
Wie heeft suggesties?
Gelogd

gaaf

  • Gast
Re: Montenegro - Zuid Kroatie
« Reactie #1 Gepost op: januari 26, 2012, 07:54:52 pm »

Montenegro, ik heb geen idee. Maar Dubrovnik wel. Ik heb even alle papieren van afgelopen jaar kroatie gepakt. In Dubrovnik zelf is naar mijn weten 1 camping: Camp Solitudo. Vanaf de grote doorgaande weg goed aangegeven. Is een grote camping, met verschillende velden. Niet alle velden hebben schaduwplekken en zijn niet even recht en groot. Wij hebben eerst rondgekeken voordat we beslisten waar we gingen staan. Goed sanitair, winkel vlakbij en eventueel kan je met de bus naar de oude stad. Als je een mooi plekje wil, wees dan niet te laat op de dag. Ook vlakbij de camping is een mooi strandje op loopafstand.
Succes met zoeken verder....
Gelogd

Mieke

  • Gast
Re: Montenegro - Zuid Kroatie
« Reactie #2 Gepost op: januari 26, 2012, 08:11:04 pm »

een afspraak vastgelegd bij de Vouwwagenspecialist  :), want in België vind ik niks.
:off Hier doen ze Tempo keuringen in België
http://www.caravans-deblock.be/DE%20KAMPEERWINKEL09.htmhttp://www.caravans-deblock.be/DE%20KAMPEERWINKEL09.htm
Gelogd

Stori

  • Gast
Re: Montenegro - Zuid Kroatie
« Reactie #3 Gepost op: januari 27, 2012, 01:14:55 pm »

Bedankt Mieke, maar voor ons is Boxtel even ver als Stekene en dan kunnen we gelijk ook nog wat rondneuzen in de winkel. Onze vw komt van daar nl.
Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal