Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:

* Voorjaars-Klapweekend


Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: Ridderbeks caravans en vouwwagens overgenomen door familie Rutten  (gelezen 3139 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

muis

  • Gast
Ridderbeks caravans en vouwwagens overgenomen door familie Rutten
« Gepost op: maart 17, 2021, 07:34:18 pm »

Ridderbeks caravans en vouwwagens heeft een nieuwe eigenaar. De broers Harold en Harm Rutten – in de regio bekend van Volvo Rutten – hebben het stokje overgenomen van Jos Ridderbeks. Desiree van der Poel-Ridderbeks blijft als vestigingsmanager aan de zaak verbonden. Het bedrijf heet vanaf nu Rutten Ridderbeks caravans en vouwwagens. Aan de vertrouwde service verandert niets door de overname.

Harold en Harm Rutten hadden al langer de wens om zich ook binnen de kampeermiddelenbranche te vestigen. “Met deze overname komt die wens uit. Ridderbeks caravans en vouwwagens past bij ons”, zegt Harold Rutten. “Het is, net als Volvo Rutten, een familiebedrijf. Voor ons voelt dat heel goed. En we zijn blij dat Desiree van der Poel-Ridderbeks binnen het team blijft. Niet alleen vanwege haar kennis. Ook Desiree’s – soms al jarenlange – contact met de klanten is heel waardevol voor ons bedrijf. Zelf ben ik vanaf nu op de achtergrond betrokken bij de bedrijfsvoering.”

Jos Ridderbeks is blij met de nieuwe eigenaars. “De gebroeders Rutten zijn bekende ondernemers in de regio. Bij hen had ik meteen een goed gevoel. Onder meer omdat ze een familiebedrijf runnen, net als wij. Zij begrijpen hoe dat werkt en dat is prettig voor onze klanten.”
 
Vertrouwd aanspreekpunt
Het huidige team blijft gewoon werkzaam bij Rutten Ridderbeks caravans en vouwwagens. Samen met Desiree van der Poel-Ridderbeks blijven de medewerkers het aanspreekpunt voor de klanten.

« Laatst bewerkt op: maart 21, 2021, 03:06:22 pm door muis »
Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal