Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:

* Voorjaars-Klapweekend


Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: Roadmaster Paashow  (gelezen 2884 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Richard

  • Gast
Roadmaster Paashow
« Gepost op: maart 30, 2013, 10:25:50 am »


Roadmaster een Nederlands top product voor jarenlang kampeer plezier. Roadmaster wordt sedert 1960 in het Brabantse Goirle gebouwd.
Door het "eigen gebruik" en goed luisteren naar cliƫnten heeft Roadmaster anno nu het predicaat een van de beste vouwwagens van Europa te zijn.

Door de uitgekiende systemen en uitvoeringen kunt u met Roadmaster tot zelfs 8 personen van een wel verdiende vakantie te genieten. Roadmaster is op dit moment de enige gezinsvouwwagen die voorzien is van een vast afsluitbare deksel. Met maar liefst bedden van 210 cm lengte.

Het grote voordeel van deze deksel is: 100% afsluitbaar ook in de stalling dus geen muizen of ander ongedierte in de wagen. Te voorzien van extra imperiaal om makkelijk 1 tot zelfs 6 fietsen recht opstaand mee te kunnen nemen. De fietssteunen hoeven niet gedemonteerd te worden bij overnachtingen of vast kamp.

Roadmaster is in diverse uitvoeringen en kleuren te leveren want u moet zich thuis voelen als u op vakantie bent. Ook is elke Roadmaster uit te breiden met extra tussententen en of luifels waardoor de leefruimte ook bij slecht weer naar uw wensen aan te passen is.
Onze kwaliteit spreekt voor zich. Roadmaster is namelijk de enige vouwwagen uitgevoerd in het eco vlamvertragend tentdoek van maar liefst 330 gram m2. Hierdoor mag u zelfs bij regen aan de tent komen dus u hoeft zich niet druk te maken over de kinderen. Door deze zeer goede tent kunnen wij u dan ook een tentframe systeem bieden van bijna 1 en dezelfde stokken zodat u niet hoeft te zoeken of merken van buizen. Hierdoor behoord ook het stellen van diepte en breedte van de tent tot de verleden tijd zodat u in een zeer korte tijd de wagen volledig op kunt bouwen.
Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal