Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:

* Voorjaars-Klapweekend


Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: Vouwwagen verkoop nog steeds in de lift  (gelezen 2684 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Alex

  • Klapgek
  • Adminiklaptor
  • Klap gek
  • *****
  • Online Online
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 14.270
  • Merk Vouwwagen: Holtkamper Aero Wind®Force 2020
    • Fortuin
Vouwwagen verkoop nog steeds in de lift
« Gepost op: januari 06, 2012, 11:10:38 pm »

Vouwwagens worden goed verkocht dit is natuurlijk ook geen wonder want wil je vrij vakantie vieren dan doe je dit het besten in een vouwwagen.


Aart Kok
Aart Kok verwacht voor 2012 nieuw recordjaar

Aart Kok Adventure Flagship Store in Heemstede mag tevreden terugkijken op 2011. 2011 was voor Aart Kok Adventure Flagship Store het beste verkoopjaar tot nu toe. Aart Kok wil ondanks de negatieve economische voorspellingen toch groeien. "Wat er ook gebeurt, we willen sneller groeien dan de markt". De ontwikkelingen van het unieke Tent & trailer concept, toename van het aantal dealerlanden en het opzetten van een eigen Flagship Store in Denemarken. Niet alleen in Europa, er bestaan ook plannen om in China een verkoopkantoor te openen en onder licentie trailers te bouwen. De snelst groeiende economie ter wereld daar willen we van profiteren en "Het echte kamperen" ook daar gaan promoten. Wij wensen iedereen een voortreffelijk gezond en inspirerend 2012 !

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Holtkamper.

Holtkamper groeit en bloeit.
Afzet tenttrailers ook dit seizoen weer toegenomen.
Holtkamper blikt opnieuw terug op een zeer succesvol seizoen 2010-2011. ?We blijven maar groeien en bloeien!?, aldus Jelle Holtkamp (33). Met nog enkele weken te gaan tot het seizoen echt is afgelopen, is de groei nu al vastgesteld op in ieder geval 8%. ?We hopen ieder jaar weer op groei, maar er nonchalant van uitgaan dat het ook dit jaar weer raak zal zijn, doen we zeker niet. We blijven flink aan de weg timmeren en er wordt door ons hele team ieder jaar keihard gewerkt om dit succes vast te houden. Niks komt vanzelf. We hebben echt een topteam!?

Holtkamper's jaarlijkse groei maakt mogelijk dat er weer extra kan worden ge?nvesteerd in langjarige ontwikkeling en dat de productiecapaciteit steeds kan worden uitgebreid. Want Holtkamper is nog veel van plan: ?Er komen nog hele mooie nieuwe dingen aan. Ik hou het met opzet nog een beetje vaag, want er moet nog één en ander patent-technisch worden vastgelegd en er gaat nog wel wat tijd overheen voordat ze helemaal af zijn. Dingen dus! Of kampeervoertuigen, dat klinkt misschien beter.?, aldus grondlegger en ontwerper Bert Holtkamp (67).



Gelogd
Het is zonder  toestemming van de beheerder van dit forum niet toegestaan, informatie, foto's, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden op enigerlei wijze te verspreiden
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal