Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: NL: Zeeland: Renesse: Camping wijde blick  (gelezen 1876 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

xray

  • Klap prof
  • ****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 638
  • Merk Vouwwagen: Trigano Odyssee GL 2016
NL: Zeeland: Renesse: Camping wijde blick
« Gepost op: augustus 01, 2018, 11:04:18 am »

Afgelopen zomervakantie 3 weken op deze camping gestaan. https://www.molecaten.nl/wijde-blick

Dit is een nette en leuke camping met een enthousiast animatieteam. team is soms wat chaotisch en zoekende hoe om te gaan met de kinderen maar zijn erg lief en actief. Vooral voor jonge kinderen veel georganiseerd maar ook de tieners kwamen aan hun trekken met zo op het oog leuke activiteiten.

Velden zijn netjes onderhouden maar de plaats waar de tent/caravan/vouwwagen opstaat is van zand, met eromheen gras. Dit omdat men hier langer staat en gras dan geen tijd heeft om te groeien. 

Een aantal afwasplaatsen zijn verouderd, maar de nieuwe sanitairvoorzieningen zijn erg netjes, worden elke dag schoongemaakt en met het warme mooie weer was dit prima. Vraag me af of dit ook afdoende zal zijn bij wat slechter weer. Maar schoonmaak is continue aanwezig dus denk dat dat geen probleem zal zijn.
Minpuntje was dat zeker toen de camping vol stond de watertemperatuur van de douche wisselde wat niet fijn is maar met kleine kinderen helemaal lastig is. Douchen is per 6 minuten en er zijn ouder/kinder duo douches en een aparte kinderruimte met kleinere douches en badjes.

De plekken zijn over het algemeen ruim en iets breder dan lang omdat ze meer op caravans zijn ingespeeld dan vouwwagens. Maar onze Odyssee met zijtent en luifel paste makkelijk en hadden nog ruimte over naast de tent.
Auto's mogen niet op het veld vinden wij erg fijn en moeten op de parkeerplekken rondom de velden. Zelfs toen het vol was was er genoeg plek wat me verbaasde want op het 1e gezicht lijken er te weinig plekken te zijn.

Het zwembad is netjes en schoon met 1 glijbaan. De (vouw)deuren) worden opengezet bij mooi weer zodat er wat frisse lucht binnen komt.
Nadeel is dat er geen echt toezicht is. Als het druk is staat er wel eens iemand om mensen aan te spreken op gedrag maar met kinderen wel opletten dus.

Overal leuke kleine speeltuintjes tussen/bij de velden. En ook een leuke grote bij het animatiehuis. Groot sportveld met goals en een volleybalnet.
Rustige ligging, Renesse is 2km en strand 3.5 km fietsen prima te doen lopend wat ver. Er is een transferium om de hoek maar geen gebruik van gemaakt parkeren bij het strand is te doen als je vroeg gaat en is niet al te duur.

Restaurant is ok niet super en de friettent is goed.
Supermarkt (soort Spar) op de camping zelf met verse broodjes vanaf 8 uur en ruim assortiment voor een campingwinkel. Wel duurder dan de Jumbo in Renesse zelf.
Die Jumbo in Renesse is wel mega mega mega druk in het hoogseizoen en parkeren in daar lastig.

    * Vriendelijkheid personeel: 9.5
    * Sanitair: 8 schoon maar wisselend watertemp.
    * Schoonheid van de camping zelf: 8
    * Animatie team: 8 beetje chaotisch soms maar dat is ook wel weer leuk
    * Voorzieningen: 8
    * Eet gelegenheden op de camping: 7 restaurant en 8 voor frituur

Gelogd

KenJo

  • Klap gek
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 2.346
Re: NL: Zeeland: Renesse: Camping wijde blick
« Reactie #1 Gepost op: augustus 03, 2018, 10:27:54 am »

Dank je wel voor de uitgebreide en duidelijke recensie. Ik heb de camping uiteraard op onze
overzichtskaart gezet
.
Gelogd
klapband, klapdeur, klaplopen, klapmuts, klaproos, klapschaats, klapwiek, klapzoen, klapstuk, klapstoel, achterklap, handjeklap

we klappen wat af!
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal