Vouwwagenclub.info

(Openbaar)Kamperen => Recensies => Nederland => Topic gestart door: KeithWM op juni 20, 2022, 03:01:25 pm

Titel: NL: Noord-Brabant: Biezenmortel: Mini Camping Weideblik
Bericht door: KeithWM op juni 20, 2022, 03:01:25 pm
Afgelopen week hebben wij met drie kinderen (6 jaar, 4 jaar, 20 maanden) een weekje op deze camping gestaan. De kinderen hadden een extra vakantieweek (a.g.v. coninurooster) en mijn vrouw "werkt toch maar drie dagen in de week", vandaar ook een camping dichtbij haar werk, en dus vrij dichtbij ons huis. We hebben een erg leuke tijd gehad, en met de camping is eigenlijk niet veel mis, maar toch ben ik niet laaiend enthousiast als ik terugkijk op de camping.

Zoals in een andere recensie van een naburige camping (De Stamhoeve) heeft ook deze camping een "geen grondzeil" beleid. Gelukkig was het wel ok om de ondertent van onze CC Flexi op de grond te laten liggen. Maar gezien dat beleid omwille van het gras, en dat het vrij vroeg in het seizoen was, viel de staat van de plek nogal tegen. Wij leggen graag alleen een tenttapijt neer waar het gras gewoon doorheen kan groeien, dan is het jammer dat dit op een grote zandvlakte ligt. Gelukkig was het mooi weer en maakte het niet zoveel uit. (Vorige zomer hadden we best veel regen, maar als dat tapijt op goed gras ligt, houd je het misschien niet droog in de voortent, maar het wordt in ieder geval geen modderbende; nat gras is best mee te leven.) Het viel bij mij een beetje verkeerd dat ons verzocht werd dat tenttapijt, dat ik deels onder de luifel laat uitkomen, 's avonds terug te rollen tot de voortent.

Voor de kinderen was het wel heerlijk: een grote zandbank, een hoop skelters en tractoren, mooi speeltoestelletje, een tafeltennistafel en een jeudeboulesbaan die we hadden omgebouwd tot racebaan voor de skelters. Omdat het gewoon een ruim veld is met de speelgelegenheid in het midden, kon ik ze bovendien goed in de gaten houden.

De achterkant van de camping grenst direct aan het Natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen (al niet de duinen zelf).

Het sanitair was schoon en genoeg voor het aantal plaatsen (25?), maar de douchecabines zelf zijn nogal klein. De "gezinsdouche" (en/of invalidedouche, waarshcijnlijk) is net iets ruimer, maar dat is wel gewoon 1 ruimte, dus dan is erg moeilijk om je droge spullen droog te houden. Er werd erg aangestuurd te worden dat de gasten de boel zelf schoonhouden. Dat leek ook wel te werken, ook al had ik zelf af en toe mijn handen iets te vol aan de kinderen om achteraf alles grondig te poetsen.

    * Vriendelijkheid personeel: 7
    * Sanitair: 7
    * Schoonheid van de camping zelf: 8
    * Animatie team: n.v.t.
    * Voorzieningen: n.v.t.?
    * Eet gelegenheden op de camping: n.v.t. (deze wo do vr was er een bakker van 8.15-8.30, dat is voor ons eigenlijk gewoon te laat, zeker op de dagen dat mijn vrouw moest werken, er was ook bevroren soep en ijs van de Vughtse IJsboerderij te koop in een vriezer, heb ik geen gebruik van gemaakt)
Titel: Re: NL: Noord-Brabant: Biezenmortel: Mini Camping Weideblik
Bericht door: KeithWM op juni 17, 2023, 09:14:17 pm
Een jaar later en weer een week op deze camping. Mijn recensie verdient een update omdat ze een hele nieuwe gezinsbadkamer hebben bijgebouwd. Met twee douches (in één inloopruimte), een wastafel, een vast babybadje (ook geschikt voor peuters) en een toilet. De begeerlijkheid van deze douche zorgde er wel voor dat ook anderen ervan gebruikt wilde maken. Dat was buiten de vakantie om geen probleem. Dit keer ook geen opmerkingen over ons tenttapijt, wel de instructie om onze tent zoveel mogelijk op de reeds versleten plek te zetten.

Dit jaar was er weer een paar dagen een bakker (di, do, vr) en was er op vr een frietkar. We hebben elders het ijs geproefd dat ook in de vriezer op de camping staat en dat was wel erg lekker.

    * Vriendelijkheid personeel: 8
    * Sanitair: 9
    * Schoonheid van de camping zelf: 8
    * Animatie team: n.v.t.
    * Voorzieningen: n.v.t.?
    * Eet gelegenheden op de camping: 7
Titel: Re: NL: Noord-Brabant: Biezenmortel: Mini Camping Weideblik
Bericht door: Bonny op juni 17, 2023, 09:52:07 pm
Wat leuk dat je even een update geeft .
En mooi en schoon sanitair is toch wel heel belangrijk .
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal