Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:

* Voorjaars-Klapweekend


Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: Besluit over vouwcaravans  (gelezen 3058 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Het Admin/Mod Team

  • Gast
Besluit over vouwcaravans
« Gepost op: oktober 01, 2012, 10:01:31 pm »

Zoals iedereen kan zien wordt het forum steeds groter en worden we door steeds meer mensen gevonden als het om kamperen met een vouwwagen gaat.
We zijn natuurlijk een vouwwagenforum met daarnaast veel kampeerinformatie. We merken dat er meer mensen bij komen met een zogeheten vouwcaravan. Ook zijn hiervoor voorstellen qua topics geweest en vragen om een sub-forum. Omdat hierover verschillende vragen gesteld en opmerkingen gemaakt zijn, hebben wij overlegd hoe we hiermee omgaan.

We zijn hierbij uitgegaan van de volgende definitie: ?Een vouwwagen is een aanhangwagen die, door middel van een frame, uitgeklapt of uitgevouwen kan worden tot een tent.?
Wij hebben dan ook besloten dat de vouwcaravan niet op dit forum thuis hoort. Dit geldt al langer voor tenten en caravans.

Dit alles betekent ook dat de klapweekenden van de vouwwagenclub alleen bestemd zijn voor vouwwagenkampeerders! Kampeerders met tent, vouwcaravan en caravans kunnen zich hiervoor dus niet meer aanmelden. Via het eigen klapcaravan forum kan door de betreffende leden natuurlijk een eigen meeting georganiseerd worden. En via de daarvoor bedoelde fora zijn er ook mogelijkheden voor de tent- en caravankampeerders om aan verschillende meetings mee te doen.

Iedereen die van kamperen houdt is natuurlijk welkom op het forum, maar het zal hier op het forum over kamperen met een vouwwagen gaan.
Iedereen die van kamperen houdt zoekt wel eens tips en trucs of is op zoek naar een reisidee of je hebt juist een mooie vakantiebestemming gevonden die je wilt delen. Daarvoor is en blijft iedereen welkom op het forum van de vouwwagenclub.

Wij vertrouwen dat betrokken forumleden zich kunnen vinden in ons besluit en het aangeboden alternatief van het forum.
Wij gaan er van uit dat op deze wijze iedereen veel plezier blijft houden in het zoeken en delen van informatie op ons mooie forum.

Het mod en admin team
« Laatst bewerkt op: november 11, 2015, 12:33:22 pm door KenJo »
Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal