Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: NL: Noord-Brabant: Luyksgestel: Camping De Zwarte Bergen  (gelezen 1595 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

jackodb

  • Gast
NL: Noord-Brabant: Luyksgestel: Camping De Zwarte Bergen
« Gepost op: juni 09, 2014, 07:58:00 pm »

Bij het online reserveren kun je op een kaartje kiezen uit beschikbare plaatsen. Per plaats krijg je meteen info over afstand tot toiletgebouw, ochtend/avond-zon etc.
Door het vooraf ingestuurd digitale personalia-kaartje was inchecken binnen een minuut gebeurd. 30 Euro borg voor 2 pasjes. 1 voor de slagboom, en 1 voor de afvalcontainer.
Wifi hebben we niet gedaan, omdat dit best duur was.
mooi schoon vakantiepark. Behalve bungalows en sta-caravans bestaat het uit 18 kampeerveldjes, met gemiddeld 10 plaatsen per veld. De plaatsen, afgezet met kleine haagjes, zijn ruim voldoende, zodat ook bijzettentjes geen probleem zijn. Per 2 plaatsen is er een elektra/tapwater-punt. En bij de meeste velden ook nog kabelaansluiting.
De plaatsen waren niet allemaal even mooi vlak, maar verder wel goed te doen. Zachte grond, dus het was twijfelen tussen de standaardharingen, of houten haringen.
Door het aangrenzende bos met heel veel half-tamme konijnen waren de velden bezaaid met konijnen keuteltjes.
Door de verschillend gevormde velden en smalle paadjes kun je een beetje verdwalen, maar op elke kruising staat duidelijk wegwijzers.
De velden zijn auto-vrij. Maar naast de weggetjes tussen de velden is er genoeg parkeerplek, ideaal voor in/uitladen van bijv boodschappen.
Voor de kleine kinderen zijn er enkele kleine speeltuintjes en genoeg animatie.
Sanitair is dik in orde. Gescheiden douches, gescheiden wastafels. Regelmatig schoongemaakt en zelfs voor kinderen/baby's verlaagde wastafels en baby-bad-ruimte. In het toiletgebouw ook een cirkel met vaatwas plaatsen. Heet water is ook echt erg heet. Wel wat gevaarlijk voor kinderen die de vaat willen doen.
Het zwembad is groot genoeg. Wel flink koud. Het peuterbadje gelukkig een stuk minder koud. Bij het zwembad een grote zandbak/speeltuin en een veld om te zonnen.
Van de horeca en winkeltje hebben we geen gebruik gemaakt. Er is een Jumbo in het dorp, 5 minuten rijden vanaf het park.
BBQ mag, als er maar blusmateriaal in de buurt is. Zand/water/blusser. En terecht, want de velden zijn omringd door bomen.
Douchen gaat met een timer. Na 5 minuten stopt het warm water. Enkele seconden later kun je dan weer 5 minuten krijgen. Gratis.
Toegangscontrole met de zwem pasjes was keurig.
Kortom een keurig en goed onderhouden park met genoeg faciliteiten voor een eerlijke prijs. Kleine minpuntjes zijn het gevaarlijk hete afwaswater en de (te) dure WIFI.

Toevoeging website door moderator: Vakantiecentrum De Zwarte Bergen
 
« Laatst bewerkt op: maart 25, 2015, 05:21:29 pm door Klavertjes »
Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal