Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 1 
 Gepost op: Vandaag om 10:31:25 am 
Gestart door poldertoerist - Laatste bericht door poldertoerist
Ik heb net even goed gekeken, maar de gasveren zitten niet met popnagels, maar geschroefd. Eigenlijk zitten er sowieso maar weinig popnagels behalve op de bak zelf.

Toch zullen we de adviezen dan maar ter harte nemen, maar ik vind het wel onhandig.

 2 
 Gepost op: Vandaag om 10:27:12 am 
Gestart door Jildert - Laatste bericht door poldertoerist
Wij zitten op dit moment in onze nieuwe Lazy Jack 2023 met Ugly Betty, voortent en luifel te genieten van het Hollandse plens weer in Friesland. Alles is droog op 2 punten na waar de elastieken halverwege aan de zijkanten van de voortent zitten om te bevestigen aan de dwars buizen. Waarschijnlijk moet het tentdoek daar nog ‘zetten’.

die kans is best groot. Dat een nieuwe tent lekt heeft, heb ik recent geleerd van iemand wiens werk het is, te maken met dat het gat van de naald natuurlijk groter is dan dat van de draad. juist op de stukken die jij aangeeft is dat het meeste van toepassing. Kijk er maar eens tegen het licht naar. Dan zie je de gaatje gewoon zitten.  De draad is een zweldraad. En soms heeft dat tot 3x nodig om volledig uit te kunnen zetten en volledig waterdicht te zijn.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik echt nog nooit lekkage heb gehad, maar ging ook altijd vroeg in het voorjaar al weg. Dan heb je ook vochtige nachten. mss dat dat ook scheelde.. geen idee.

Heel vel plezier met jullie vouwwagen. En ik denk maar zo, als het echt allemaal zo slecht zou zijn dan waren de meeste dealers al lang afgehaakt, ook degene die verhuren.  Alle begin is moeilijk en het lijkt dat ze nu toch echt grip op de zaak krijgen.

 3 
 Gepost op: Vandaag om 08:39:56 am 
Gestart door Jildert - Laatste bericht door LaraS
Tja, ze “lossen het op” met bijvoorbeeld een nieuwe tent, die vervolgens weer lekt. Heb verhalen gehoord van mensen op campings met een Lazy Jack die aan hun derde tent zaten. Hoop dat het bij jullie het zetten van de tent is. Fijn dat jullie er blij mee zijn, dat lijkt me het belangrijkst!

 4 
 Gepost op: Vandaag om 07:52:18 am 
Gestart door poldertoerist - Laatste bericht door Klapmoose
Wij lieten eerst ook de tafel grondzeil etc. op de vouwwagen liggen. Gevolg was dat de gasveer loskwam door het gewicht. Ook een aantal popnagels overleefde het niet. Wij halen nu alles van de vouwwagen af. Extra handeling maar wel te overzien.


Wij hebben een Malawi sinds 2017. Dus wellicht hebben ze dit verbeterd.

 5 
 Gepost op: april 25, 2024, 10:26:06 pm 
Gestart door Jildert - Laatste bericht door Borrie333
Wij zitten op dit moment in onze nieuwe Lazy Jack 2023 met Ugly Betty, voortent en luifel te genieten van het Hollandse plens weer in Friesland. Alles is droog op 2 punten na waar de elastieken halverwege aan de zijkanten van de voortent zitten om te bevestigen aan de dwars buizen. Waarschijnlijk moet het tentdoek daar nog ‘zetten’. Mocht het lekken aanhouden gaan we actie ondernemen, ik lees overal dat zowel de dealer als Campooz zelf alles altijd netjes oplost. Mocht iemand een idee of oplossing hebben hiervoor hoor ik het graag!

Wij zijn heel tevreden met de vouwwagen. Tip van de week; zet de gehele tent een keer op voor je weg gaat…

Wij hebben voor de Jack gekozen na diverse alternatieven te hebben gezien om een paar redenen:

- 3 slaap cabines
- Snel op te zetten en af te breken
- Veel laadruimte
- Voortent kan in z’n geheel worden aangepast met alleen gaasdoek wanden. (heel fijn op zwoele dagen zonder lek geprikt te worden)
- De binnenste tent waar de drie slaap cabines op uit komen zorgt voor extra privacy.
- De campooz ziet er ook fantastisch uit!

Hopelijk heb je er wat aan, succes met de zoektocht! Het is een investering, maar je krijgt er echt wel wat voor terug!

 6 
 Gepost op: april 25, 2024, 04:56:55 pm 
Gestart door Van_looney - Laatste bericht door Klavertjes
Gelukkig :) het is deze blondie ook gelukt om in de zomer stand van het forum te komen 

 7 
 Gepost op: april 25, 2024, 04:40:40 pm 
Gestart door Boyki007 - Laatste bericht door GuustFlater89
Zorg wel voor de juiste kabel dikte. Weet even niet wat dit moet zijn, maar daar hebben anderen vast info over.


Edit: hier geeft men aan dat dit 2.5mm2 moet zijn.
http://caravanhandboek.rilexm.eu/ch6-elektriciteit.htm

 8 
 Gepost op: april 25, 2024, 04:07:17 pm 
Gestart door poldertoerist - Laatste bericht door poldertoerist
we hebben als volgt ingepakt (ik zie op de wagen leggen ook als inpakken namelijk :#)  tenttapijt, grondzeil stoelen en tafel.

Dus er is geen direct contact met het doek. Maar ieder keer alles van de wagen afhalen om in de bak te kunnen... Dat is niet handig natuurlijk.

 9 
 Gepost op: april 25, 2024, 03:23:18 pm 
Gestart door poldertoerist - Laatste bericht door Korstend
"Ook heeft alles de neiging naar achteren te schuiven als je de bak opendoet. Dat hebben we opgelost met elastieken met haken. Die haken we aan de tafels en de stoelen en de andere haak gaat aan de bedbodem. Bijkomend voordeel.. ook je tentdoek blijft op zijn plek."

Interessant, dankjewel! Ik heb nog spanelastieken met haken die ik gebruik in de kofferbak. Zal daar ook eens mee proberen. Sowieso verstandig om stoelen en tafel van het doek af te halen en dan pas de klep te openen denk ik. Op langere termijn toch wel beter ;)

 10 
 Gepost op: april 25, 2024, 03:05:22 pm 
Gestart door Van_looney - Laatste bericht door Bonny
De temperatuur gaat gelukkig wel omhoog  WW

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal