Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: Belgische Ardennen, Stavelot, Camping L'eau Rouge  (gelezen 7147 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Yolanda

  • Klap gek
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Vrouw
  • Berichten: 3.252
  • Merk Vouwwagen: Raclet Jasmin
Belgische Ardennen, Stavelot, Camping L'eau Rouge
« Gepost op: augustus 24, 2014, 02:53:37 pm »

Gezellige camping met 130 plaatsen, waarvan ongeveer de helft vaste plaatsen met chalet verhuur en andere helft mooie ruime opgezette plaatsen, achter op de camping een tenten veld met 44 plaatsen. Allemaal voorzien van stroom. Voor op de camping nog een tentenveld, niet allemaal voorzien van stroom.

Er zijn drie goed verzorgde sanitair groepen. Daarbij is ook gelet op baby's, kleine kinderen en invaliden. Er is een gezellige kantine/receptie waar je al vroeg terecht kan. Alleen tussen 13.00 en 14.00 uur zijn ze gesloten voor een pauze. In de avond verkopen ze daar patat en een snack en lasagna. Een winkel is er niet, sinds dit jaar wel een zwembad en achter de camping een fijn riviertje om te spelen.
In bepaalde periode's is er een leuk animatie team die voor alle leeftijden iets organiseren.

In Stavelot en het nabije Malmedy vind je voldoende supermarkten, leuke winkeltjes en gezellige restaurantjes. In de omgeving is meer dan voldoende te doen en te bezichtigen. Het circuit van Spa/Franchorchamps is op 15 minuten lopen van de camping. Er zijn regelmatig races die soms ook gratis te bezoeken zijn.

Al met al een gemoedelijke camping waar het, ondanks de grote, heerlijk rustig is. Kan ik gerust zeggen, kom er al 7 jaar en deze zomer voor de 10e keer gekampeerd.

Www.eaurouge.nl



Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal