Vouwwagenclub.info

(Openbaar)De vouwwagen => Vragen algemeen. => Topic gestart door: mascout op januari 20, 2021, 11:36:24 am

Titel: De interesse voor oudere vouwwagens
Bericht door: mascout op januari 20, 2021, 11:36:24 am
Hallo vouwwagen-liefhebbers en -kenners, mijn vraag gaat over de interesse voor wat oudere vouwwagens.

Wij hebben een vouwwagen die dateert van eind jaren '70 begin jaren '80. En zijn er altijd heel blij en gehecht aan geweest.
Is altijd goed onderhouden en ziet er goed uit (afgezien van het verbleken door de zon). Mijn ouders zijn er altijd heel zuinig en voorzichtig mee geweest. (niet nat ingepakt, in de garage gestald e.d.)
Helaas staat ie al een tijd stil en dat is zonde omdat iemand anders er nog plezier van kan hebben.
We hebben eraan gedacht om de vouwwagen te verkopen, maar omdat hij nog zo goed is en er emoties aan verbonden waren weerhield het ons van daadwerkelijk verkopen.
Tja kon weg voor een appel en een ei en veel gezeur. Maar daarvoor hebben we te goede herinneringen.
Door omstandigheden ziet het er nu naar uit dat we de vouwwagen niet meer gaan gebruiken.
Mijn vraag is daarmee, is er überhaupt nog wel belangstelling voor een oudere vouwwagen of moeten we de zaak rippen en de aanhanger (met kap) separaat gaan verkopen.
Jullie merken het al, het is een emotioneel dingetje.
Graag jullie mening.
Titel: Re: De interesse voor oudere vouwwagens
Bericht door: Tago Herman op januari 20, 2021, 12:36:14 pm
Er zijn naar mijn mening voor iedere klassieker wel fans te vinden. Vaak is het wat langer zoeken, maar als je zo iemand gevonden hebt is het een enorme voldoening dat je er iemand een plezier mee kan doen, en geeft dat voor jezelf een goed gevoel.
En dan denk ik dat je op dit forum op de goede plek bent, er zullen ongetwijfeld hier liefhebbers te vinden zijn.
 
Titel: Re: De interesse voor oudere vouwwagens
Bericht door: cahummel op januari 20, 2021, 05:21:38 pm
Er zijn zeker liefhebbers van oude vouwwagens! Wij hebben een vouwwagen uit 1989 en zijn die helemaal aan het opknappen. Ik denk dat het voor bezitters van een oldtimer ook leuk is om een vouwwagen uit de periode van de auto te hebben.
Bij ons was het ook een groot deel emotie, we kochten de vouwwagen toen we heel weinig geld hadden voor 180 euro, en hebben er dat jaar zo'n goede vakantie gehad dat hij niet meer weg is gegaan. Mijn vrouw heeft mij ten huwelijk gevraagd toen we weg waren met onze vouwwagen, die mocht dus niet weg!
Ik zou hem zeker niet rippen, dat is doodzonde! Niet reageren op weg voor een appel en een ei, dat zijn geen liefhebbers! Gewoon tegen een behoorlijk bedrag op marktplaats zetten denk ik, een liefhebber ziet daar de rationale wel achter! En alleen verkopen aan iemand die goed voelt.
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal