Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: GB: Wiltshire: Monkton Farleigh (bij Bath) - The Blackberries  (gelezen 3651 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Selandus

  • Klap fanaat
  • *
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 199
  • Merk Vouwwagen: Smitveld Ruebist
GB: Wiltshire: Monkton Farleigh (bij Bath) - The Blackberries
« Gepost op: juli 30, 2018, 02:09:21 am »

http://www.theblackberriescampingpark.co.uk

Leuke en betrekkelijk kleine camping op 15 minuten rijden van het centrum van Bath.  De camping kent zowel grasplekken als gecombineerde gravel met grasplekken. Wij stonden op zo'n combiplek, waarbij de hele tent op het gras paste.

De plekken zijn ruim en beschut door natuurlijke begroeiing. Je vindt hier geen keurige heggen, maar wel weelderige bramenstruiken, vlinderstruiken en natuurlijke bosschages.

Er is beperkt sanitair. 2 kleine toiletgebouwen met ieder 2 douches, 2 wc's en 2 afwasplaatsen. Toen wij er stonden was er maar in 1 gebouw warm water ivm verlaagde waterdruk als gevolg van de droogte. Af en toe even wachten dus.

In de directe omgeving is genoeg te doen. Je kunt er prachtig wandelen vanaf de camping. In een kwartier sta je met de auto in het centrum van Bath, binnen een uur in Bristol of de Cheddar Gorge.

Bij iedere plek is een vuurkorf aanwezig en mag je naar hartelust stoken. Ook is er een geitenweide. Verder vertier moet je buiten de camping zoeken. Tegenover de camping ligt een enigszins verscholen speeltuin en trapveld. Op 10 minuten lopen vind je een pub waar je ook kunt eten.

Er is 's avonds en 's nachts geen beheerder op de camping. In principe ook niet nodig, maar er is dan ook geen toegangscontrole. Zo hadden we dus ineens 's avonds laat een groep van ca 30 studenten op de camping staan. Geen overlast van gehad, maar het sanitair was daar absoluut niet op berekend. Aan de andere kant: als je op de bonnefooi nog laat aankomt kun je er wel gewoon op en een plekje zoeken.

Negeer bij het aanrijden overigens je navigatiesysteem! Die probeert je waarschijnlijk via een single track met een helling van 25% naar boven te sturen (Prospect Place). Dat is inderdaad de snelste route vanaf de M4, maar beter rijd je even 4 minuten om via Link Lane. Er zit in de helling namelijk een scherpe bocht waarin je bijna stil valt, en daarna gaat het echt stijl omhoog. Kom je dan ook nog een tegenligger tegen, die je dus niet aan kon zien komen, dan kom je onherroepelijk vast te zitten. Achteruit naar beneden is door de smalle weg haast niet te doen.

    * Vriendelijkheid personeel: 10
    * Sanitair: 6, wel schoon maar weinig.
    * Schoonheid van de camping zelf: 9
    * Animatie team: nvt
    * Voorzieningen: nvt
    * Eet gelegenheden op de camping: nvt
« Laatst bewerkt op: juli 31, 2018, 12:47:02 am door Selandus »
Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal