Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:

* Voorjaars-Klapweekend


Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: (CampMaster)De CampMaster ?Drenthe? vouwwagen: meer ruimte door compleet nieuw c  (gelezen 2157 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

muis

  • Gast

De CampMaster ?Drenthe? vouwwagen: meer ruimte door compleet nieuw concept

Na het jarenlange succes van de CampMaster vouwwagen, is met de komst van de nieuwe generatie Campmaster Drenthe de beste vouwwagen weer klaar voor jaren zorgeloos kampeerplezier voor motorrijders. Aan de hand van de ervaring van onze klanten is de opvolger van de bekende CampMaster de ultieme aanhanger voor avontuurlijke berijders van motoren, quads, trikes, kleine auto?s en de brommobiel. Een nieuwe look herbergt een compleet nieuw concept, zodat de grootste tent uit de kleinste aanhanger nu nog groter en heel veel beter is geworden.

De nieuwe CampMaster ?Drenthe? is het resultaat van onze jarenlange ervaring en de feedback van onze klanten. Het resultaat is vooral een maximaal gebruik van de ruimte. Bij vouwwagens zijn de buitenafmetingen in de wagen altijd gekoppeld aan de binnenafmetingen in de uitgevouwen tent. Door een geperfectioneerd uitvouwsysteem biedt de kleine CampMaster ?Drenthe? nu een King Size bed van maar liefst 225 bij 130 centimeter, waarbij de hogere binnentent ook voor meer hoofdruimte zorgt. Ook de toch al riante leefruimte is hoger geworden, die varieert nu van een Hollandse 1.90 meter tot zelfs 2.20 meter!

De nieuwe, frisse kleur zorgt voor een mooier aanzicht en, in combinatie met de nieuwe ramen, ook voor meer licht in de tent. Om de temperatuur naar behoeven te regelen zijn er grote ventilatieopeningen en natuurlijk de twee deuropeningen aan voor- en zijkant. Dat aan alles gedacht is blijkt weer uit de mogelijkheid om de deuren als luifels te gebruiken en de anti-inregenklep voor de ventilatieopening aan de achterzijde. Een kuip zeil met opstaande randen is optioneel. Rijden met de nieuwe generatie CampMasters is nog steeds een kwestie van makkelijk sturen. De aanhanger weegt compleet 110 kilo en heeft een enorme stabiliteit, zonder de stuureigenschappen van het trekkend voertuig te be?nvloeden. Zoals bijna al onze klanten zeggen: ?je merkt niet eens dat hij erachter zit?. Dat verandert overigens compleet op de camping van bestemming, daar is iedereen met stomheid geslagen; dat er uit zo?n kleine aanhanger zoveel ruime kampeer luxe kan komen!

- Eigen gewicht: 110 kg.
- Aanhanger afmeting : 100 x 140 x 85 cm.
- Tent afmeting totaal: 600 x 400 cm. - Hoogte = 190 x 220 cm.
- Binnentent: 215 x 130 cm.
- Wielen: 16,5 x 650 x 8? High Speed

De CampMaster is een product van Schuring Aanhangers in Assen. Meer informatie en een digitale brochure zijn te vinden op www.tourmaster.nl of via info@tourmaster.nl. Telefonisch zijn we bereikbaar via (+31) 0592 - 40 99 69.

Schuring Motor & Scooteraanhangers. Stelmakerstraat 14A 9403 VB Assen Tel. 0592- 409969 Fax. 0592- 409787 www.tourmaster.nl info@tourmaster.nl
Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal