Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:

* Voorjaars-Klapweekend


Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: (Aart Kok) AART KOK TENTTRAILERS ISO GECERTIFICEERD  (gelezen 2176 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

muis

  • Gast
(Aart Kok) AART KOK TENTTRAILERS ISO GECERTIFICEERD
« Gepost op: februari 15, 2013, 06:42:29 pm »

Als je een premium merk op de markt brengt en toonaangevend wilt zijn, schept dat bepaalde verplichtingen. Bijvoorbeeld aan de bewaking van kwaliteit en duurzaamheid van de productie.

Met ingang van 2013 zijn zowel de in België gevestigde productie-eenheid van de Zambezi als de Poolse fabrikant van de Aart Kok tenttrailers  ISO gecertificeerd. Beide producenten zijn in het bezit van het ISO 9001 certificaat, hetgeen garandeert dat het productieproces aan de hoogste normen van productiviteit en kwaliteitsbewaking voldoet.

In Polen werkt men onder andere voor het leger en de Nationale spoorwegen, hetgeen hoge eisen met zich mee brengt. In België hebben ze klanten als DAF, MAN en Artifort.

Indupol NV in België, waar de Zambezi wordt gebouwd,  gaat nog een stap verder en heeft ook de ISO/TS 16949 normering op zijn naam staan. Hiermee kan het bedrijf zich scharen onder de beste toeleveranciers in de automotive industrie ter wereld.

Kortom, bij Aart Kok is intrinsieke kwaliteit minstens zo belangrijk als een mooie buitenkant en staat een Aart Kok product garant voor zorgeloos en eindeloos kampeerplezier.


Aart Kok Adventure Tenttrailer Import BV
Cruquiusweg 29
NL-2102 LS Heemstede
Tel +13 23-5471774
info@aartkok.nl
www.aartkok.nl
Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal