Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: Trigano Vendome GL of Cabanon Evasion 2000? HELP  (gelezen 1446 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Corina van Veen

  • Gast
Trigano Vendome GL of Cabanon Evasion 2000? HELP
« Gepost op: september 17, 2016, 11:45:25 pm »

Wij gaan voor het eerst een vouwwagen kopen, 2 de hands en twijfelen tussen de Cabanon Evasion 2000 en de Trigano Vendome GL bouwjaar 1999/2000.
Is de een makkelijker op te zetten dan de andere? Kan bij de Cabanon ook de luifel aan het slaapgedeelte? Hoe weet je eigenlijk of de tentdoek van een vouwwagen waterdicht is als je 2 de hands een koopt? Graag horen wij jullie meningen en waar moeten we mogelijk goed opletten met de aanschaf van een van deze vouwwagens?
Alvast bedankt voor het meedenken!
Vriendelijke groet,
Ger en Corina
Gelogd

klapkei

  • Klapperraar
  • **
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 105
  • Merk Vouwwagen: Trigano Odyssee 2014; ex - Trigano Vendome
Re: Trigano Vendome GL of Cabanon Evasion 2000? HELP
« Reactie #1 Gepost op: september 18, 2016, 09:38:41 pm »

Wij hebben een aantal jaren een Trigano Vendome GL gehad uit 1998 om het kamperen met een vouwwagen eens uit te proberen. Zeer goed bevallen, het is een hele ruime vouwwagen die op zich eenvoudig is op te zetten, het makkelijkste gaat dat met 2 personen. Het in elkaar zetten van alle stokken voor de voortent en eventueel luifel is iets wat je even een keer gezien moet hebben, doe dit dus samen met de vorige eigenaar en kijk gelijk of er markeringen (gekleurd tape ofzo) op de buizen zijn aangebracht. Dat scheelt je heel veel tijd. Wij hebben er een probleemloze vw aan gehad. Let erop dat de ritsen van de deuren het goed doen, controleer de staat van het doek en de leeftijd van de banden. Of het doek waterdicht is kan de vorige eigenaar je vertellen, zelf kun je dat eigenlijk niet zien. De Cabanon Evasion ken ik niet dus hiermee kan ik geen vergelijk maken. Succes met de zoektocht!
Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal