Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 51 
 Gepost op: maart 24, 2024, 02:02:54 pm 
Gestart door KenJo - Laatste bericht door Alex
Het kan er lekker warm zijn maar Bonny heeft er een trauma aan overgehouden.
Wij hadden om 12:00 in de middag nog 10 graden.


Maar ik zou naar elk land het kacheltje meenemen.
Want je weet nooit.

 52 
 Gepost op: maart 24, 2024, 01:43:27 pm 
Gestart door KenJo - Laatste bericht door Stiebe
Wij gaan dit jaar voor het eerst naar Denemarken. Waar ik een beetje benieuwd naar ben is de ervaringen in de avond qua temperatuur. Het is me duidelijk dat Denemarken geen Zuid-Frankrijk is, maar waar zal ik vanuit gaan? Is een klein elektrisch kacheltje nodig en zo ja voldoende om in de avond binnen te zitten? Of is het verstandig om de Zibro kachel mee te nemen omdat het toch wel flink afkoelt?
Het weer is niet te voorspellen, maar er zijn vast wel mensen die wat ervaringen hebben?

 53 
 Gepost op: maart 24, 2024, 12:04:02 pm 
Gestart door RR - Laatste bericht door Jer81
Ik begrijp al die extra dingen niet zo. Enige wat ik extra moet doen is kleding uit de auto halen en sup van imperiaal. Ben met twee kleine kinderen en idd daar is de wagen niet initieel voor ontwikkeld. maar de flexibiliteit die hij heeft maakt dat we voor deze hebben gekozen.. als we een weekend gaan is het openklappen en luifel. Gaan we bijv. Inde mei vakantie en is het in de ochtend nog heel koud dan bouwen we hem helemaal dicht en zijn we wat langer bezig.
Wel of geen zijwanden erin of 1 voorwand. Het is met hoe we staan, wat het weer doet etc. Vind het ideaal. En alsnog is het een stuk sneller dan onze vorige 123 systeem.


Verstuurd vanaf mijn Nokia 7.2 met Tapatalk
Leuk om terug te lezen nu de vakantie dichterbij komt en ik nog serieus na moet gaan denken hoe ik de vouwwagen wil inpakken. Voordeel is dat dit jaar beide keren de sup niet mee hoeft ivm gebrek open water om het te gebruiken.

Ben benieuwd wat ik allemaal in de bak/keuken/disselbak krijg. De disselbak is zeer ruim dus dat is zeer gunstig. Had ook al gelezen dat mensen de extra bak voor de as gebruiken voor tentdelen. Misschien past de gastencabine er wel in. Aan de andere kant heb ik die wel redelijk snel nodig bij op opbouwen.
Had er eigenlijk al rekening mee gehouden dat de twee tafels en 2 lompe stoelen en 2 vlinderstoelen op de imperiaal moeten. Maar wellicht past er toch nog wat in de bakken. Heb 3 curver kratjes voor in de bak waar los spul in kan. En verder wil ik beddengoed en kleding in de auto leggen.

Al met al zulke we alles wel makkelijk meekrijgen, maar het is even de vraag hoe het het makkelijkst is zodat we niet alles drie keer in handen hebben.

Wat ik het voordeel vind van de laadruimte ten opzichte van andere modellering dat die tijdens kamperen zeer goed benaderbaar is. Bij de vorige gebruikte we die ruimte te weinig omdat je bij de achterste helft gewoon niet makkelijk bij kon. Zo ook de ruimte (slaapplek) die we onder een bed hadden. Tijdens het kamperen zal de ruimte onder het bed gebruikt worden als kledingkast.

 54 
 Gepost op: maart 24, 2024, 09:05:57 am 
Gestart door Van_looney - Laatste bericht door Alex
Als we tijd hebben maar eens wat wandeling in de klapweekend omgeving.

https://www.waanzinnigewereld.nl/dit-zijn-alle-wandelroutes-in-het-dwingelderveld/?fbclid=IwAR14cl1QzB1MyVJ3leqwxlPPzR-H-VftvjNiwlF1luWJrKy0XOguN5BJ-Yw

 55 
 Gepost op: maart 23, 2024, 09:11:07 pm 
Gestart door Theunissen - Laatste bericht door kimopo
Geweldig leuk om dit zó terug te lezen... overzichtelijk met minimale kleuren die het prettig laat ogen.

Ik miste alleen de 2 stellingen waar ipv de stelling de uitleg van de puntenverdeling staat 🤭

 56 
 Gepost op: maart 23, 2024, 07:46:26 pm 
Gestart door Jer81 - Laatste bericht door Jer81
Heb er maar 3 busjes bijgekocht. Komen we de eerste paar dagen vast mee door mocht het nodig zijn. De mcguyver was er ook. Ook prima ding denk ik. Werkt iig allemaal hetzelfde. Voordeel van beide was dat ze relatief compact zijn en zeer gebruiksvriendelijk.

 57 
 Gepost op: maart 23, 2024, 07:39:52 pm 
Gestart door Jer81 - Laatste bericht door kimopo
Mooi ding is dat.  Wij hebben zo'n mcgvyver kachel,, dat is net zo iets. ✂️

Heb nog maar 1x aangehad dus hoe lang dat gasbusje mee gaat weet ik niet.


Wij hebben 'm meerdere avonden (ongeveer 3u per avond) en soms vroege ochtenden bij de koffie aan en doen dan ca 2 dagen met 'n busje (voor ca € 2 van Action) ☺️

 58 
 Gepost op: maart 23, 2024, 07:19:57 pm 
Gestart door Jer81 - Laatste bericht door poldertoerist
Mooi ding is dat.  Wij hebben zo'n mcgvyver kachel,, dat is net zo iets. Maar ik zag laatst bij berger die kampa en die is toch wat mooier.  Functioneel zal het niks uitmaken.

Heb nog maar 1x aangehad dus hoe lang dat gasbusje mee gaat weet ik niet.


Verstuurd vanaf mijn SM-A556B met Tapatalk


 59 
 Gepost op: maart 23, 2024, 05:06:05 pm 
Gestart door Jafrijs - Laatste bericht door Jafrijs
Dank allen voor de reacties! Op advies van de winkel (vouwwagen specialist in Boxtel) hebben we een extra pvc afdekzeil gekocht. Fijn dat dit advies ook door Smitveld zelf wordt ondersteund. :)846]
Volgend weekend (met Pasen) gaan we hem voor de eerste keer uitproberen. Ik ben heel benieuwd!

 60 
 Gepost op: maart 23, 2024, 03:39:08 pm 
Gestart door Jer81 - Laatste bericht door Jer81
Vandaag maar even langs Obelink gegaan. Tegen het begin van de middag werd het al vervelend druk maar gelukkig waren wij toen bijna klaar.

Het is een Kampa Hottie 2KW geworden. Was van plan om een Foetsie mee te nemen maar eenmaal in handen vond ik het toch wel een behoorlijk groot ding. Benieuwd hoe het bevalt maar ik denk in samenwerking met de 1500watt elektrische kachel die we al hebben dat het wel goed gaat komen begin mei.

Pagina's: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal