Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
 71 
 Gepost op: april 12, 2024, 01:12:39 am 
Gestart door dickp - Laatste bericht door Jon
Nog even een Waterfront vraag. Kun je de extra luifel er niet geheim aan laten zitten als je hem inklapt? Heeft iemand dat al geprobeerd?
Tijdens een demonstratie in Schijndel vorig jaar hebben we gezien dat dit geen enkel probleem is.

 72 
 Gepost op: april 11, 2024, 11:15:01 am 
Gestart door dickp - Laatste bericht door FriedelP
Nog even een Waterfront vraag. Kun je de extra luifel er niet geheim aan laten zitten als je hem inklapt? Heeft iemand dat al geprobeerd?
Geheim? Misschien als je heel goed je best doet dat niemand het ziet, maar dat is meestal heel moeilijk op een camping om zo in te klappen en uit te klappen. Zeker met een wagen die toch wel wat bezien op eist als de waterfront  :O :K :H :H :H :H


Weet wel dat je eigenlijk "gewoon" wou schrijven, maar vondt het te grappig om te laten liggen  :O :O

 73 
 Gepost op: april 11, 2024, 10:30:21 am 
Gestart door ZeHanz - Laatste bericht door Gerben6
Geen idee of je nog op het forum zit, maar we vroegen ons af hoe je dat gat in de box hebt gemaakt en hoe goed dichtgemaakt  zodat er niets inkomt bij rijden en niet los komt?

Hallo SvR, allen,

Ik heb vorig jaar in onze Greenbox keuken ook elektra ingebouwd, en de hele keuken een upgrade gegeven. Hij staat in de stalling, dus kan nu even geen foto's bijvoegen. Maar dit is wat ik gedaan heb:
  • Gat voor de inbouwdoos afgetekend, alsook de 4 boorgaten voor bevestiging.
  • Voor het grote gat eerst een klein gaatje geboord, en daarna met een decoupeerzaag (met heel fijn zaagje) het gat op maat gemaakt. Het plastic van de greenbox is vrij slap, dus pas op met de instellingen van je decoupeerzaag. Voor meer precisie kan je hiervoor ook een ander apparaat (dremel, multitool) gebruiken, maar die had ik niet tot mijn beschikking.
  • Boorgaten uitgeboord.
  • Om stevigheid te geven aan de constructie heb ik van hout een plankje gemaakt om aan de binnenkant te bevestigen. Hierin ook hetzelfde gat gemaakt voor de inbouwdoos, en voor de 4 boorgaten. Plankje even afgelakt voor de zekerheid.
  • Vervolgens alles monteren: inbouwdoos in het gat schuiven, en van de binnenkant het plankje om de inbouwdoos schuiven. Dan 4 boutjes door de gaten van de inbouwdoos-greenbox-plankje steken, en vastzetten met borgmoeren (zodat het niet kan lostrillen.

Ik was nog van plan om het geheel evt af te kitten, maar dat bleek niet nodig. Op mijn CEE inbouwdoos (https://www.obelink.nl/proplus-cee-wandinvoerdoos.html) zat een afdichtingsrubber, waardoor het met goed aandraaien al waterdicht was. We hebben het een seizoen lang gebruikt, en geen vocht of vuil in de keuken gekregen via de inbouwdoos. :)

Ik weet niet of mijn verhaal hierboven voldoende duidelijk is. Mocht je vragen hebben, laat het dan vooral weten (hier of via DM/mail). Eind vd maand haal ik de vouwwagen uit de stalling, dan kan ik evt een foto maken voor de duidelijkheid.

Succes met de klus!

 74 
 Gepost op: april 11, 2024, 10:24:39 am 
Gestart door dickp - Laatste bericht door Miekje
Nog even een Waterfront vraag. Kun je de extra luifel er niet geheim aan laten zitten als je hem inklapt? Heeft iemand dat al geprobeerd?

 75 
 Gepost op: april 11, 2024, 09:38:50 am 
Gestart door Gerben6 - Laatste bericht door Gerben6
Hallo allemaal,

Ik ben op zoek naar een softtop extender voor onze Holtkamper Cocoon uit 2009. Met alle slaapzakken, slaapmatjes, de topper, etc begint de softtop al behoorlijk strak te staan.  ::)

Holtkamper heeft ze niet meer op voorraad helaas. En ik hou al een hele tijd marktplaats in de gaten, maar tot nu toe zonder succes. Is er hier iemand die er eentje over heeft en hem wel kwijt wil? Prijs komen we vast wel uit.

Alvast bedankt!
Groeten,
Gerben

 76 
 Gepost op: april 11, 2024, 09:26:50 am 
Gestart door Hemertje - Laatste bericht door Kamperholt
Wij hebben nog een grote Cadac Skottelbraai op een driepoot met draagtas.
Als er iemand interesse in heeft, brengen we hem mee naar het Klapweekend.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

 77 
 Gepost op: april 10, 2024, 09:57:17 pm 
Gestart door fbmb - Laatste bericht door fbmb
Wij zijn sinds vorig jaar een gezin van 3 en zijn nu op zoek naar een uitbouw voor onze Liberty zodat we een beetje ruimte houden op de klep. Als iemand wat weet graag! Mag natuurlijk ook een 2006 model zijn, die is alleen wat witter volgens mij.

Alvast dank

 78 
 Gepost op: april 10, 2024, 08:26:21 pm 
Gestart door Miriam - Laatste bericht door FriedelP
En met de fille dat er soms staat, denk ik ook dat het niet zoveel tijd schilt.


 79 
 Gepost op: april 10, 2024, 06:33:29 pm 
Gestart door Miriam - Laatste bericht door CJ-Albert
Tip: Als je de tijd hebt, neem de pas i.p.v. de tunnel. Erg mooie route, en fantastisch uitzicht bij het koffie tentje boven.

 80 
 Gepost op: april 10, 2024, 04:46:09 pm 
Gestart door Van_looney - Laatste bericht door Bonny
We zitten trouwens vlakbij het TT circuit voor de liefhebbers .

Pagina's: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal