Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: 1   Omlaag

Auteur Topic: F: Languedoc Roussillon, Camping Cala Gogo  (gelezen 1849 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Melis L.

  • Klapperraar
  • **
  • Offline Offline
  • Geslacht: Man
  • Berichten: 30
  • Merk Vouwwagen: Campooz Lazy Jack 2020 Trekking
F: Languedoc Roussillon, Camping Cala Gogo
« Gepost op: januari 13, 2020, 03:36:19 pm »

Week 3 en 4 van augustus lekker de zon en zee opgezocht en verbleven op camping Cala Gogo in st. Cyprien, net boven Argèles. Aardig stukje rijden dus middels een tussentop aangereden.

Goede ontvangst bij de receptie. Mooie ruime plek toegewezen gekregen. Zowel de vouwwagen inclusief luifel als een bijzettentje en de auto konden op de plek staan. Veel hoge bomen dus gedurende dag altijd wel schaduw te vinden op je plek.

De camping is net buiten het dorp gelegen, direkt aan zee. De camping is grootschalig maar doordat de oppervlakte van de camping in de breedte is en niet in de diepte, is het eigenlijk vanaf de gehele camping goed te doen om vlotjes aan het strand te staan.

Sanitair is ruimschoots aanweizg. Schone gebouwen, hier en daar wat verouderd maar ik begreep dat dat aangepakt ging worden aangezien er een jaar of twee geleden een verandering van management  eigenaar is geweest.

Zwembadcomplex is redelijk groot maar niet heel afwisselend met een drietal vergelijkbare zwembaden en een peuterbadje. Het zwembad is tegen het centrale plein gelegen, waar ook een restaurant is, een bar en de animatie / het podium.

Op zich is het gezellig zitten op het grote plein maar de bediening en personeel zijn erg traag, dus houd hier rekening mee. Kan aan de tijd van het seizoen hebben gelegen maar ik kan me daar wel aan storen.

Winkeltje op het park is zeer uitgebreid. Wat duurder dan de grote supermarkten maar dat weet je van te voren. Vriendelijke mensen, ruim assortiment (ook in versproducten) en een goede bakkerij. Tevens zijn er wasmachines en drogers aanwezig waar tegen betaling gebruik kan worden.

Het restaurant is kwalitatief goed. Wel met reserveren even aangeven dat je een leuke plek wilt anders kun je wel eens in een hoekje worden gezet naast de afhaal. Zit wat minder gezellig. Overigens is de afhaalcorner ideaal. Ruim assortiment en zowel het restaurant als de afhaal vond ik niet overdreven prijzig. Vond het wel in overeenstemming met wat we kregen.

Wat wij een nadeel vonden van het strand is dat het bij het water overging van zand in stenen. Dus gelijk de eerste dag maar waterschoenen gekocht bij gebrek aan eelt aan de voeten. Jaar ervoor zijn we iets noordelijker geweest bij Marseillan Plage. Daar was geen steen te vinden, meer golven ook in het water en heel veel schelpen. Hier was geen schelp te vinden. Zal wel met stromingen te maken hebben maar wij vonden het wel frappant aangezien het dezelfde kustlijn is en hemelsbreed niet heel ver van elkaar verwijderd.

Tenslotte: st Cyprien is een jachthaven plaats met op zich wel een leuk centrum. Wel modern, geen echt oud centrum zeg maar. Vanaf de camping achter de duintjes langs is het toch wel 40 minuten lopen. Supermarkten zijn op 5 a 10 autominuten.

Leuke en zonnige vakantie gehad! 
https://www.camping-le-calagogo.fr/nl/
Avenue Armand Lanoux - Les Capellans 66750 SAINT CYPRIEN

* Vriendelijkheid personeel: Receptie 9, horeca 7
* Sanitair: 8
* Schoonheid van de camping zelf: 9
* Animatie team: 8
* Voorzieningen: 8
* Eet gelegenheden op de camping: 9
« Laatst bewerkt op: augustus 28, 2021, 11:43:44 pm door sannie75 »
Gelogd
Pagina's: 1   Omhoog
 

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal